Bahçeli’den hükümete tokat çağrısı

bahceli-denizlide-2MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Denizli Çivril’de yaptığı konuşmada, 30 Mart Yerel Seçimleri’nde Ak Parti’ye sandıkta büyük bir tokat atmalısınız dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Çivril’de yaklaşık 3 bin partili coşkuyla karşıladı. Bahçeli Çivril’de ilk olarak Ülkücü İşçiler Derneği Şubesi’nin açılışını yaptı. Daha sonra partisinin ilçe teşkilatı binası önünden halka seslenen Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde Çivril Belediye Başkan adayı Bayram Gümüş ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek’e destek istedi.

Yerel seçimlerin çok önemli olduğunu belirten mhp lideri bahçeli, “Yerel seçimlerin ardından cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri yapılacak. Yolsuzlukla gündeme gelen, ‘demokratik açılım’ adı altında ülkeyi kutuplaştıran bu hükümeti durdurmak için 30 Mart seçimleri büyük önem arz ediyor. Bu hükümete sandıkta büyük bir tokat atmalısınız. Türkiye hem içte hem de dışta sıkışmıştır. Milli güvenliğimiz tehdit altındadır. Başbakan Erdoğan yolsuzluklardan kurtulmanın derdine düşmüşken, sınırlarımızın hemen dibinde PKK’nın yan kolu PYD Suriye’nin kuzeyindeki Cezire’de özerklik ilan etmiştir. Unutmayın, hırsızlar Ankara’da köşe başlarını tutmuştur. Hukuka ket vuran bunlardır. Yargının karşısına dikilen bunlardır. Gözleri bağlı, bir elinde terazi, diğer elinde kılıç olan adalet mabudesini kırmaya ve dağlamaya kalkanlar da bunlardır. Soruşturma yapan savcıların elinden dosyalar alınıyor, görev yerleri değiştiriliyorsa, bunların suçlusu komplo yalanlarıyla milleti kandıran rüşvetçilerdir. Hükümete sandıkta tokat atın” dedi.

DÜĞÜNE KATILDI

Konuşmasının ardından Bahçeli, davet üzerine Çivril Kültür Merkezi’ndeki 24 yaşındaki güvenlik görevlisi Suna Evren ile 24 yaşındaki bilgisayar programcısı Osman Çiftçi’nin düğününe katıldı. Devlet Bahçeli, kısa bir süre düğün salonunda oturdu, genç çifte mutluluk dileyerek salondan ayrıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.