ETİMESGUT’TA EŞYALARINI KAYBEDENLER

Etimesgut’ta eşyalarını kaybedenler! Kayıp eşyanız Etimesgut Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde olabilir

Etimesgut’ta eşyalarını kaybedenler! Kayıp eşyanız Etimesgut Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde olabilir
Etimesgut Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçedeki buluntu eşyaları sahiplerine teslim etmek için sahiplerini bekliyor. Buluntu eşyalar arasında bol miktarda cep telefonu, gözlük, saat, cüzdan, çanta ve ziynet eşyasının yananda bir de takma diş bulunuyor.

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun “Buluntu Eşya Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri gereği ilçede bulunan eşyalar, Etimesgut Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde muhafaza ediliyor.
Duyarlı vatandaşlar tarafından bulunarak polise teslim edilen kayıp eşyalar, yasa ve yönetmelik değişikliği gereği zabıta müdürlüklerine tutanakla teslim ediliyor. Zabıta Müdürlükleri de vatandaşların zabıta noktalarına getirdiği ve ayrıca polisten teslim alınan kayıp eşyaları güvenli noktalarda saklıyor. Eşyaların sahipleri gelince gerekli işlemler yapılarak sahiplerine teslim ediliyor.

TAKMA DİŞİN SAHİBİ ARANIYOR
Etimesgut Belediyesi’nin buluntu eşyalar bölümünde gözlük, fotoğraf makinesi, kol saati, ziynet eşyaları, baston gibi birbirinden ilginç eşyalar yer alıyor. Bunların dışında en ilginç kayıp eşya ise takma diş olarak kayıtlara geçti. Bir vatandaş damak dişini kaybetti. Duyarlı bir vatandaş da bularak zabıta noktasına getirdi. Etimesgut Belediye zabıtası şimdi takma diş ve diğer buluntu eşyaların sahiplerini arıyor. Eşyalarını kaybedenler, Etimesgut Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne müracaat edebilirler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.