MAHALLE GEZİLERİ HİZMETLERLE TAÇLANDIRILIYOR

Alanya Belediyesi Batı Payallar Şantiyesi’ne bağlı Ekipler, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yapmış olduğu mahalle gezileri sırasında ziyaret ettiği Hacıkerimler, Türkler ve Kayabaşı Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak batı bölgelerinde 6 mahalleyi gezen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşların ve muhtarların belediyeden isteklerini dinlemiş ve gezinin hemen ardından eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekli talimatları vermişti.

Çalışmalar kapsamında Hacıkerimler Mahallesi’nde Başkan Yücel’in talimatları doğrultusunda mahalle halkının öncelikli talepleri içerisinde bulunan menfez ve 22 hanenin ulaşım sorununu ortadan kaldıracak merkez yolunun yapımına başlandı.

Hacıkerimler Mahallesi Muhtarı Ramazan Güvercin, “Başkanımız Adem Murat Yücel’in mahallemizi ziyareti sırasında öncelikli ihtiyacımız olan yol ve mahallemize ulaşımı sağlayan ana yolun çeşitli yerlerinde menfez ihtiyacını ve mevcut yolların genişletilmesi konusunda isteğimiz olmuştu. Başkanımız isteklerimizi not aldı. Ziyaretin ertesi günü ise Batı Payallar Şantiyesi’nden yetkililer gelerek incelemede bulundular. İncelemenin ardından ise mahallemizde çalışmalar başladı. Belediye ekiplerine ve Başkanımıza mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.