Hobi bahçelerine başvurular başladı

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Hobi bahçeleri için yeni dönem başvurularının başladığı bildirildi.

Açıklamada, Gündoğdu Mahallesi Bahçesaray, Vadişehir Mahallesi Ihlamurvadi, Emek Mahallesi Türkmendağı ve Gönülbağı Hobi Bahçeleri için başlayan başvuruların 13 Şubat 2015 tarihinde sona ereceği belirtildi.

Hobi bahçeleri için Odunpazarı ilçesi sınırları içerisinde ikamet eden emekli, engelli ve birinci derece şehit yakınlarının başvuruda bulunabileceğini belirten yetkililer, müracaatların Odunpazarı Belediyesi Mavi Masa birimine yapılacağını söyledi.
Başvuru için gerekli belgeler;

Emekli vatandaşlar için; Nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgâh belgesi veya kişi üzerine kayıtlı fatura ve emekli cüzdanı fotokopisi.
Engelli vatandaşlar için; Engelli kimlik kartı veya sağlık kurulu raporu (nüfus cüzdanında engellilik oranı belirtilmişse engelli kimlik kartı ve sağlık kurulu raporuna gerek duyulmamaktadır.)
Birinci derece şehit yakınları için; Emekli sandığı serbest kartı veya şehit yakını kimlik belgesi.
Başvurular sonunda Belediye Encümeni tarafından yapılacak olan kura çekimiyle hobi bahçelerinin yeni sahiplerinin belirleneceğini ifade eden belediye yetkilileri, kayıtlara yoğun ilgi olduğunu belirttiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.