BAŞKAN YÜCEL, MAHMUTLAR’DA SANAYİ ESNAFI İLE BULUŞTU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Sanayi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi, esnafın sorunlarını dinledi. Yücel, “Esnafımızın sorunlarının çözümü için buradayım.” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Sanayi esnafı ile kahvaltıda bir araya gelerek, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Başkan Yücel, sanayi esnafının yol, otopark, içme suyu deposu, çevre düzenlemesi gibi taleplerini toplantı sonrası yerinde inceleyerek ilgili belediye birimlerine iletti.

Esnafın içme suyu deposu talebine de olumlu yaklaşan Yücel, büyükşehirden izin alınması halinde su deposunun yapılabileceğini söyledi. Başkan Yücel, esnafa hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: “70 kilometre sahil şeridi olan 16 tane beldesi 68 tane köyü yaklaşık 60 tane de yaylası olan bir coğrafyaya hizmet etmek için biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Zor bir coğrafyada görev yapıyoruz. Dolayısıyla sizlerin yanına çok sık gidip gelemiyoruz. Ama bu geniş coğrafyada sorunları ve sıkıntıları biliyoruz. Biz ekibimizle birlikte bölge bölge her tarafa sanayimize, esnafımıza ne kadar meslek örgütümüz varsa hepsini ziyaret edip sorunları yerinde tespit ederek çözüm bulmaya çalışıyoruz. “ dedi.

Kırsal bölgede vatandaşlara hizmet konusunda sıkıntı olmadığını dile getiren Başkan Yücel, “Büyükşehir Yasası’yla bu bölgeler Özel İdare’den çıktığı için elimizden geldiği kadar bu bölgelere hizmet etme olanağımız oluyor. Merkezde de bir sıkıntımız yok. Beldelerde ise kurumlaşan belediye yönetimi, idari birim amirleri ve bölge meclis üyeleri sayesinde sıkıntıları aşıyoruz. Mahmutlar kabuğundan çıkmış bir mahalle. Neredeyse bir kaç ilimizden büyük bir yer. Eksikleri hep birlikte gidermeliyiz. Şuanda ülke genelindeki ilçeler ile büyükşehir arasındaki koordinasyon anlayışına baktığınız zaman biz birçok ilçeden çok çok öndeyiz. Şu anda biz coğrafyayı tanıdık. Bu coğrafyada neler yapabileceğimizi tespit ettik biliyoruz. Bölgemizin ihtiyaçlarının da ne olduğunu biliyoruz. Bizim eksik kalan yönlerimizi siz de desteğinizle tamamlayacağız.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.