ŞAMPİYON WUSHUCULARDAN BAŞKAN TOLLU’YA ZİYARET

Erdemli, Belediyesinin destekleri ile katıldıkları şampiyonada birinci ve üçüncü olarak Erdemli’ye dönen başarılı sporcular, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Tollu, spora olan desteğin süreceğini söyledi.

04-08 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Türkiye Wushu Şampiyonasında birinci olan Kargıpınarı Belediyespor sporcusu Mahmut Alkayış ve üçüncü olan Mehmet Alkayış, Antrenörleri Dilek Uçar’la birlikte Erdemli Belediye Başkanı MükerremTollu’yu makamında ziyaret etti. Şampiyon sporcuyu başarısından dolayı tebrik eden Başkan Tollu, şampiyonada büyük başarılara imza atarak Erdemli’yi en iyi şekilde temsil eden sporcular ve antrenörlerin, her zaman yanında olmaya ve her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Erdemli’li sporcuların aldığı başarılı sonuçların herkes tarafından gururla karşılandığını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, her zaman için sporu ve sporcuyu desteklediklerini ifade ederken, bundan sonrası için de aynı desteklerini sürdüreceklerini kaydetti. Bu desteğin emeğini görmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Tollu, şampiyonada birinci olarak Erdemli’yi gururlandıran Mahmut Alkayış’a ve üçüncü olan Mehmet Alkayış’a tebrik ve teşekkürlerini sundu.
Şampiyon sporcuları Başkan Tollu’ya arz eden Antrenör Dilek Uçar, 62 kişi arasından birinci olarak şampiyon olan Mahmut Alkayış’ın, Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandığını belirterek “vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederiz” dedi.
Karşılıklı yapılan açıklamaların ardından Başkan Tollu, şampiyon sporcudan dünya şampiyonluğunu da Erdemli’ye getirmesini istedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.