Başkan Ergün Somalılarla Buluştu

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’da esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla bir araya geldi. Tüm esnaf ve vatandaşla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, vatandaşların sorunlarını dinledi, esnafa hayırlı işler diledi. Başkan Ergün’e sıcak ilgi gösteren Somalılar, ilçelerine yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Somalılar ve Soma esnafıyla buluştu. Başkan Ergün’ün Soma ziyaretine MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları, Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, Mehmet Memiş, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Soma İlçe Başkanı Vedat Erdem ve Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuçcuoğlu da eşlik etti.

Vatandaşlarla sıcak diyalog
Soma esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Ergün, tüm vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Başkan Ergün’e sıcak ilgi gösteren Somalılar, ilçelerine yapılan hizmetler nedeniyle kendisine teşekkür etti. Atatürk Caddesi üzerinde bulunan tüm esnafı ziyaret eden Başkan Ergün, zaman zaman vatandaşlarla girdiği neşeli diyaloglarla da dikkat çekti. Esnaf gezisi sırasında çay molası da veren Başkan Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi. Başkan Ergün, Kahve Sokağı adlı işyerinde verdiği çay molası sırasında yanına gelen Somaspor taraftar grubu ‘Siyah İnciler’le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Turgutalp’a ulaşım müjdesi
Atatürk Caddesi üzerinde bulunan tüm esnafı ziyaret eden Başkan Ergün, daha sonra Turgutalp Mahallesi’ni de ziyaret etti. Burada da esnaf gezisi yapan ve vatandaşlarla selamlaşan Başkan Ergün, mahalle kıraathanesinde Turgutalp Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin ulaşımla ilgili sorularını yanıtlayan Başkan Ergün, Soma merkeziyle Turgutalp’in tek merkezli modern bir ulaşım hattına alınması için gerekli çalışmaların tamamlandığını, çok kısa bir süre içinde Soma’da ulaşım konusunun çözüme kavuşacağını müjdeledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.