BAHÇELİ ETİMESGUT’U GEZDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut’ta şehir turu attı, vatandaşları selamları, Etimesgut Belediyesi’ni ziyaret etti ve belediye önünde kendisini karşılayan vatandaşlara hitap etti.

Vatandaşlara; “Mutlaka sandığa gidin ve oyunuzu kullanın” tavsiyesinde bulundu.

BAHÇELİ ETİMESGUT’U GEZDİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut’ta şehir turu attı, vatandaşları selamları, Etimesgut Belediyesi’ni ziyaret etti ve belediye önünde kendisini karşılayan vatandaşlara hitap etti. Bahçeli, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, milli iradenin tecelli etmesi için vatandaşları oylarını kullanmaya davet etti ve seçimin bütün adaylara hayırlı olmasını diledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut’u ziyaret etti. Şehir turu atarak vatandaşları selamlayan Bahçeli, Etimesgut Belediyesi önünde toplanan vatandaşlara hitap etti. Bahçeli; “7 Haziran seçimleri özel önemi olan bir seçimdir. Vatandaşlarımız mutlaka sandığa gitmeliler ve hür iradeleri ile oylarını mutlaka kullanmalılar” diyerek vatandaşlara çağrıda bulundu.

BELEDİYE’DE KARŞILANDI
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Bahçeli’ye, ilçeye ziyaretinde refakat ederek şehri gezdirdi. Bahçeli, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. Vatandaşlar, Etimesgut Belediyesi önünde toplanarak MHP liderine sevgi gösterisinde bulundular. Belediye’ye gelişinde; “Devletin başına Devlet gelecek” sloganları ile karşılanan Bahçeli, Belediye Başkanı Enver Demirel’i makamında ziyaret etti. Demirel’den belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Bahçeli, Belediye’den ayrılışında da belediye önünde toplanıp kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara selamlama konuşması yaptı.

‘BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ’
Devlet Bahçeli, 7 Haziran seçimlerinin çok önemli ve özel bir seçim olduğunu ifade etti. MHP’nin programı ve kadrolarıyla iktidara hazır olduğunu belirten Bahçeli, vatandaşların mutlaka sandığa gitmelerini tavsiye etti ve milli iradenin tam olarak oluşabilmesi için hiçbir etki altında kalmadan oylarını kullanmalarını istedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.