BAŞKAN CAN, “SEÇİMLER MİLLETİMİZE VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak genel seçimlerin ülkeye hayırlar getirmesini diledi.
Tarsus’ta 691 sandıkta, 224 bin 685 seçmenin oy kullanacağını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, herkesin vatandaşlık görevini yapmasını istedi.

1 oyun çok şeyleri değiştireceğini ifade eden Başkan Can, “Türkiye’nin geleceğine yön verilecek 7 Haziran seçimlerinde vatandaşlık görevimizi yaparak sandık başına gideceğiz. Sandığa gidelim, oyumuzu kullanalım ve oyumuza sahip çıkalım. Ülkenin geleceğini belirleyecek seçim çok önemlidir. Seçimlerin başta ülkemize olmak üzere milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Aynı zamanda vatandaşlarımızın da oy kullanma hususuna önem göstererek ülkemizde sağlıklı bir yönetimin oluşmasına katkı sunmalarını bekliyoruz” dedi.