HÜSEYİN SÖZLÜ GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

bagtepe2BAŞKAN SÖZLÜ, KOZAN BELEDİYE BAŞKANI MUSA ÖZTÜRK İLE BİRLİKTE KOZAN’IN KÖYLERİNİ GEZDİ, İÇME SUYU VE ALT YAPI BAŞTA OLMAK ÜZERE HİZMETLERİN GELECEĞİ MÜJDESİNİ VERDİ… HÜSEYİN SÖZLÜ’YÜ BAĞRINA BASAN KOZAN’IN KÖYLÜLERİ, DAVUL ZURNA VE KURBANLAR KESEREK KARŞILADILAR… “HALKA HİZMET HAKK’A HİZMETTİR. YÖRÜKLER, FARSAKLAR, AVŞARLAR BİZE KARŞILIK BEKLEMEDEN DESTEK VERDİLER. BU TEVECCÜHE LAYIK OLMANIN MÜCADELESİNİ VERCEĞİZ”…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan’ın köylerini gezdi. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ile birlikte köy gezilerini gerçekleştiren Hüseyin Sözlü’nün ilk durağı Bağtepe oldu.

Burada davul zurna eşliğinde kurbanlar kesilerek büyük ilgi ile karşılanan Hüseyin Sözlü için yemek verdi. Aşıkların şiirleriyle renk kattığı yemekli programda Kur’an-ı Kerim okundu dualar edildi. Başkan Hüseyin Sözlü, Bağtepe’de yaptığı konuşmada seçimde Kozan ve Bağtepe’nin kendilerine büyük teveccüh gösterdiğini söyledi.

Bu muhabbetin karşılığını göstermenin mücadelesini yapacaklarını belirten Hüseyin Sözlü, “Bizler sizlerden biriyiz. Biz koltukları değil, gönülleri fethedeceğiz. Bu da hak ettiğiniz hizmetleri vermekle olacaktır. Yörükler, Farsaklar ve Avşarlar karşılık beklemeden bize destek verdiler. MHP adaylarına destek ve vererek Kürdistan sınırlarını çizeceklerini söyleyenlerin önüne kale duvarı gibi dikildiniz” dedi.

Hüseyin Sözlü, Osmanlı’nın ilk toprak kaybettiği anlaşma olan 1699’daki Karlofça anlaşmasından bu yana 24 milyon kilometrekare olan Türk topraklarının 800 bin kilometrekareye düştüğünü hatırlatarak, şöyle devam etti:
“Buna rağmen ‘bize bir şey olmaz’ rahatlığı bu milletin tavrı ve duruşu olamaz. Altımızdaki vatan toprağı bir halı, bir seccade gibi ayağımızın altından çekilip götürülmektedir. Bölücüler, hainler, arsızlar, şerefsizler her türlü cesaretle seslerini çıkarken bunlara gık demeyenler bu milletin gözünden kaçmamalıdır. 30 Mart’tan sonra yüklenmiş olduğumuz yerel yönetim görevinde bizleri ayakta tutan değerleri yüceltmek, bizlerin boynunun borcudur. Milletimize sadakatimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz sizlere hizmet ederken bizleri biz yapan değerlerin de savunucusu olacağız” şeklinde konuştu.

Ermeni meselesine de değinen Hüseyin Sözlü, “Kozan’da, Saimbeyli’de Feke’de yaşananları unutup da bir gün soykırımı kabul edecek gibi tehcirle ilgili açıklama yapanlar unutmasın ki milletin duruşu bu değildir. Vazifemiz bitmedi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de bu milletin başını dik tutacak şekilde tercih yapılmalıdır” dedi.

Hüseyin Sözlü, “Değerli Ağabeyim” diye hitap ettiği Musa Öztürk ile birlikte Kozan’a en iyi hizmeti vereceklerini söyledi.

Kozan’ın içme suyu sorununun çözümü için orta vadede Yedigöze içme suyu projesini hayata geçireceklerini anlatan Sözlü, kanalizasyon, altyapı ve yol gibi hizmetleri en kısa sürede köylere götüreceklerini bildirdi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk de, Avşar’ın Farsak’ın Yörük’ün Tufanbeyli’den başlayarak Sarıçam’a kadar gittiğini ve Adana’ya girdiğini söyledi.

Adana’nın Türkmenbeyi tarafından teslim alındığını kaydeden Öztürk, “Hepinizden Allah razı olsun. Bundan sonrası bize düşüyor. Başımızda takım kaptanı Hüseyin Sözlü var. Her yer hizmet bekliyoruz. Yükümüz ağır, yolumuz uzun, zamanımız kısa. Halka hizmet Hakk’a hizmet şiarımız. En gelişmiş yerde ne varsa Bağtepe’de de o olacak. Buna söz veriyoruz. Bize gösterdiğiniz teveccühü karşılamamız lazım. Projelerimiz hazır. İçme suyu işinden başlayacağız. Kozan tertemiz su içecek” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Bağtepe Köyü’nün ardından kuytucak ve Zerdali köylerini de ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, onların sorunlarını dinledi. Sözlü ve Öztürk tüm köylerle büyük ilgiyle karşılandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.