Büyükşehir Belediyelerin Yanında

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala’yı ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin beldelerine itfaiye aracı desteği verdiğini belirten Pala, destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Sarıidris Beldesi’nin Belediye Başkanı Ramazan Pala, meclis üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Pala, Manisalıların güzel hizmetler aldıklarını ifade etti.

Pala, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin beldelerine itfaiye aracı desteği verdiğini de belirterek, destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Ziyaretleri nedeniyle Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala ve beraberindekilere teşekkür eden Genel Sekreter Halil Memiş de, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında konuklarına bilgi verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman maddi gücü olmayan belediyelerin yanında olduklarını ifade eden Memiş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün bu konuda oldukça hassas davrandığını söyledi.

Ziyaret sonunda Memiş, konuklarına içerisinde mesir macunu ürünlerinin yer aldığı çantalardan hediye etti. Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala da, Memiş’e Isparta’ya özgü hediyelerden takdim etti.