MASKİ’de Bayram Heyecanı

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve MASKİ personeli ile bayramlaştı. Tüm Manisalıların ve MASKİ personelinin aileleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini temenni eden Genel Müdür Yakup Koç, MASKİ personelinin yanı sıra işlem yapmak üzere MASKİ Yarhasanlar hizmet binasına gelen vatandaşların da bayramını kutladı.

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ bünyesinde hizmet veren personellerle bayramlaştı. Genel Müdür Yakup Koç’a Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Erdal Nohutçu da eşlik etti. İlk olarak MASKİ Hizmet binasında görev yapan personeli ziyaret ederek sohbet etme fırsatı bulan Genel Müdür Yakup Koç, MASKİ personeli ile tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ardından, Yarhasanlar Mahallesi’nde bulunan MASKİ hizmet binasını da ziyaret ederek orada çalışan personeller ile bir araya geldi. Koç, Koordinasyon Merkezi’nde çalışan personelle de tek tek tokalaşarak bayramlaştı.

Manisalıların da bayramını kutladı
MASKİ Koordinasyon Merkezi ziyaretinde, işlem yapmak üzere binaya gelen vatandaşlarla da bir araya gelen Genel Müdür Yakup Koç, vatandaşların da bayramlarını tebrik etti. Tüm Manisalıların aileleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini temenni eden Koç, vatandaşların MASKİ ile ilgili görüşlerini de dinledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne hizmetlerden ötürü teşekkür eden vatandaşlar da MASKİ tarafından hayata geçirilen çalışmalardan memnuniyetlerini ifade ettiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.