SAİNT PAULUS KUYUSU ÇEVRESİNDE BULUNAN 42. 43. SOKAKLAR AYDINLATILDI

Tarsus’un tarihi mekanlarından olan Saint Paulus kuyusu çevresinde bulunan 42. ve 43. sokaklar aydınlatıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restorasyonu yapılan sokaklar, Tarsus Belediyesi Sinyalizasyon ekipleri tarafından ışıklandırıldı.

Belediye ekipleri tarafından, aydınlatması bulunmayan 2 sokağa halat çekme suretiyle led sokak lambası takıldı. Adeta gecenin gündüze çevrildiği 2 sokaktaki elektrik ücreti Tarsus Belediyesi tarafından karşılanacak.

42. ve 43. sokaktan gelen yoğun şikayet üzerine bir çalışma başlattıklarını söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, kendi görevleri olmamasına rağmen vatandaşın mağduriyetini gidermek adına böylesi bir hizmete imza attıklarını söyledi.

Başkan Can, “Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restorasyonu yapılan bu iki sokağımız maalesef karanlık içindeydi. Buradaki esnafların ve çevredeki vatandaşların yoğun şikayeti ile karşı karşıya kaldık. Bizim görevimiz olmamasına rağmen elimizi taşın altına koyduk. Vatandaşımızı ve bölge esnafının mağduriyetini gidermek için ekiplerimizle çalışma yaptık. Kısa sürede çalışma sona erdi. Çok güzel bir çalışma oldu. Artık vatandaşlarımız bu bölgede geceleri gönül rahatlığıyla gezebilirler” dedi.

BÖLGE ESNAFINDA BAŞKAN CAN’A TEŞEKKÜR

Bölgede yer alan esnaflar, Belediye Başkanı Şevket Can’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Özellikle sosyal medya üzerinde Başkan Can’a teşekkür eden esnaflar, “Tarsus Belediye Başkanı Sayın Şevket Can, ‘geceyi gündüz gibi yapacağım’ dedi ve sözünü tuttu. Kafeler Sokağı adına Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” şeklinde paylaşımlarda bulundular.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.