ERDEMLİ’DE SICAK ASFALT SEVİNCİ

Erdemli Belediyesi altyapı sorunu kalmayan cadde ve sokaklara sıcak asfalt dökmeye başladı. Yapılan açıklamada Erdemli tarihine geçilen uygulamalara imza atan Erdemli Belediyesinin bu konuda da son derece iddialı olduğu vurgulanırken, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’da yapılan bu hizmetlerin Erdemli’ye altın çağını yaşatacağına dair söz verdi. Tollu, “hizmetler devam edecek” dedi.

Erdemli Belediyesi, ilçede sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi. Özellikle de alt yapı sorunu olmayan cadde ve sokaklarda bu hizmetin uygulamaya konduğu belirtilirken Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı bir çalışma içerisine girdikleri göze çarpıyor. 2009 yılından bu yana, asfalt yol konusunda Erdemli tarihinin en iyi hizmetini verdiklerini dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamasında daha önceden de sıcak asfalt uygulamasını yaptıklarını fakat yeni dönemde bu hizmetin daha çok artarak devam edeceğini vurguladı. Erdemli’nin her yerinde hizmette altın çağı yaşandığına dikkat çeken Tollu, bu durumun katlanarak devam edeceğini söyledi. Özellikle de asfalt yol konusunda son derece iddialı olduklarını kaydeden Tollu, konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

ERDEMLİ ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR
“Erdemli Belediyesi olarak göreve geldiğimiz 2009 yılında Erdemli’nin temel problemleri olduğunu ve bunun öteden beri kronik bir hal aldığını söylemiştik. Bu bağlamda bunlardan bir tanesinin de yol sorunu olduğunu tespit etmiştik ve bu minvalde de çalışmalarımıza başladık. O tarihten bu yana yaptığımız asfalt yol ve parke yol çalışmalarında her zaman dile getirdiğimiz gibi rekor üstüne rekor kırdık. Buna özellikle vurgu yapıyoruz ki; Erdemli’nin en temel sorunlarından bir tanesinin çözüme kavuşturuluyor olmasının sevincini yaşıyoruz. Yeni dönemde uygulamaya başlanan büyükşehir yasası ile mahalle sayımızın 12’de 71’e çıkmasıyla birlikte elbette ki hizmet alanımız hem nüfus hem de yüzölçümü anlamında büyük bir artış gösterdi. Belediyemize bağlanan belde ve köylerimizin durumlarını tespit ettiğimizde çok büyük bir hizmet eksiğinin bunun da en başında yol probleminin geldiğini teşhis ettik ve hemen kolları sıvadık. Yıllar öncesinde güçlendirmeye başladığımız ve bugün de güçlendirmeye devam ettiğimiz belediyemiz araç-gereç ve insan gücü altyapısı ile bugünlere hazırlıklı geldik. Şu an ilçemizin her köşesinde çalışmalarımız hummalı bir şekilde sürüyor. Bu noktada bizlere yardımcı olan, bizlerle birlikte olan tüm vatandaşlarımıza, gönüldaşlarımıza, tüm meclis üyelerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Hep birlikte daha güzel bir Erdemli için çalışmaya devam edeceğiz. Bu hizmetlerimiz Erdemli’ye altın çağını yaşatıyor” dedi.

SICAK ASFALT ŞEHİTLER SOKAKTA
Belediye Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu an sıcak asfalt çalışmalarının Koyuncu Mahallesi Şehitler Sokakta devam ettiği belirtilirken; asfalt çalışmaları sırasında mahalle halkının da takdirini kazanan belediye ekiplerinin çalışmalarının sırasıyla alt yapı sorunu olmayan cadde ve sokaklarda devam edeceği vurgulandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.