YÜCEL’DEN MEMNUNUZ

MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, Alanya’ya yaptığı hizmetlerle kamuoyunun ve kendilerinin Yücel’den memnun olduğunu söyleyerek, “Adayımız Yücel” dedi.
ALANYA1
‘HER ZAMAN SAHADAYIZ’

MHP adaylık takvimine göre, il ve ilçe teşkilatlarında görevli olan ve belediye başkan aday adaylığı düşünen partililerin, 15 Kasını, kamu çalışanlarının ise 1 Aralık’a kadar istifa etmesi gerekiyor. Türkdoğan, henüz meclis üyeliği ve aday adaylığı için bir başvurunun olmadığını söyleyerek, “Arkadaşlarımızdan müracat edecek olanların başvurularını bekliyoruz. Aynı zamanda kamuoyu yoklamalarımıza ve saha çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz” dedi.

‘ADAYIMIZ YÜCEL’

MHP’nin adayının Yücel olduğunu söyleyen Türkdoğan, “Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın Alanya Belediyesine olan memnuniyetlerini saha çalışmalarımızda görüyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. Bizler de mevcut belediye başkanımız Adem Murat Yücel’in çalışmalarından son derece memnunuz. Kendisi başarılı bir belediye başkanı. Yerel seçimlerde bizim açımızdan başkan adayımız Yücel’dir. Ama elbetteki takdir Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Genel Merkezimizin” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetimi, 2019’un Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin öncesinde kamuoyu yoklamalarını ve saha içi çalışmalarını sürdürüyor. Seçimlerde iddialı olduklarını her fırsatta dile getiren Türkdoğan, saha çalışmalarına hız vererek vatandaşın ve esnafın görüşlerini almaya devam ediyor. Çarşamba günü Demirtaş’ta mahalle başkanları ve yöneticilerle bir araya gelen MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, teşkilat içi istişare toplantısı gerçekleştirerek, yerel seçimlerle ilgili çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

HER ZAMAN SAHADAYIZ

Her zaman sahada olduklarını ve çalışmalarının devam edeceğini belirten Türkdoğan, “Sahadayız, çalışmalarımız devam ediyor. Dün akşam Demirtaş bölgemizdeki mahalle teşkilatlarımızla, teşkilat içi istişare toplantısı gerçekleştirdik. Yerel seçim sürecinde yapabileceğimiz çalışmaları değerlendirdiğimiz verimli bir toplantı oldu. Ve bir taraftan da saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

15 KASIMDA İSTİFA İÇİN SON

Ayrıca, MHP adaylık takvimine göre, il ve ilçe teşkilatlarında görevli olan ve belediye başkan aday adaylığı düşünen partililerin, 15 Kasım’a kadar istifa etmesi gerekiyor. MHP’den aday adayı olmak isteyen kamu çalışanları da 1 Aralık’a kadar görevi bırakacak.

BAŞVURU YOK

Yerel seçim sürecine ilişkin konuşan Türkdoğan, “Teşkilatın kademelerinde görev alanlar için 15 Kasım, devlet memurları için ise başvurularda 1 Aralık son gün. Henüz elimize geçen bir başvuru yok. Bu anlamda arkadaşlarımdan müracat edecek olanların başvurularını bekliyoruz” dedi.

‘YÜCEL BİZİM ADAYIMIZ’

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in MHP’nin adayı olduğunu söyleyen Türkdoğan, “Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın Alanya Belediyesi’ne olan memnuniyetlerini saha çalışmalarımızda görüyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. Bizler de mevcut belediye başkanımız Adem Murat Yücel’in çalışmalarından son derece memnunuz. Başarılı bir belediye başkanı. Memnuniyetimizi özellikle belirtmek isteriz. Mevcut yerel seçim sürecine lişkin bizim açımızdan başkan adayımız Yücel’dir. Ama elbetteki karar Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Genel Merkezimizin takdirinde” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.