İzgioğlu, saldırıya sert tepki verdi

MHP Adana İl Başkanı İzgioğlu, saldırıya sert tepki verdi, Devlet otoritesini göreve davet etti.

İzgioğlu “Buradan ilan ediyorum; Allah’ın yardımı, birlik, kardeşlik ve huzur isteyen değerli vatandaşlarımızın destekleriyle 30 Mart’tan itibaren Adana’da girilemeyen hiç bir sokak, kurtarılmış hiç bir bölge kalmayacaktır. Adana, huzurun, kardeşliğin, üretimin başkenti olacaktır”

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, “Ne Adana’nın ne de başka yerde bu memleketin bir karış toprağının ihanet açılımına kurban edilmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

5 BAYAN PERSONEL VARDI
İzgioğlu, dün gece saat 20.00 sıralarında Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü’nün merkez ilçe Yüreğir’in 19 Mayıs Mahallesi’nde seçim çalışmalarında kullandığı ve içinde 5 bayan personelin bulunduğu araca yapılan silahlı saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadığını bildirdi.

İzgioğlu konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

TOPLUM HUZURSUZ
“Bu vahim olay, hatırlanacağı üzere yaklaşık 1.5 ay önce aynı mahallede Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsün taşlandığı ve sürücü Ali Köse’nin şehit edildiği bir yerdir. Yine daha önce de bu bölgede ve Adana’nın değişik başka yerlerinde benzer hadiseler sık sık yaşanmaktadır. Adana’da can güvenliğini tehdit eden bu tür alçak saldırılar yüzünden toplum huzursuzdur. Bu saldırıda tek tesellimiz, içinde bulunan 5 bayan personele her hangi bir zarar gelmemiş olmasıdır. Allah korusun aksi bir durumda Adana’yı yönetenler, Hükümetin Adana temsilcileri bunun hesabını nasıl vereceklerdi; merak ediyorum.”

PLANLI BİR SALDIRI
İzgioğlu şöyle devam etti:
“Ceyhan Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün seçim çalışmalarında kullandığı araca yapılan saldırı münferit bir hadise değildir. Adana’da toplumu sindirme, kurtarılmış bölge oluşturma ve kalkışma hareketlerine zemin hazırlama amacında olan terör örgütü yandaşları, kirli hedeflerinin önünde tek engel gördükleri Milliyetçi Hareket’e yönelik planlı bir saldırıda bulunmuşlardır. Bu hain saldırı hiç kuşku yok ki, devleti idare ettiğini zanneden zihniyetin eseridir.”

“İHANET AÇILIMI ZARAR GÖRMESİN”
Başkan İzgioğlu “‘İhanet açılımı zarar görmesin’ diye kanunları uygulamayan, kolluk kuvvetlerinin elini kolunu bağlayanlar, dahası polisi, masum vatandaşı, kamu personelini taşlayanları, kamu araçlarını yakanları tatile göndererek ödüllendiren, böylece bölücü terör örgütü yandaşlarını palazlandıran, onları şımartan, bu uygulamalar sonucunda ise devlet otoritesini zafiyete uğratan politik zihniyet, bunun hesabını mutlaka vereceklerdir.” Diye konuştu.

YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Mustafa İzgioğlu “Biz Milliyetçi Hareket olarak, bu milletin birliği, kardeşliği ve huzuru için mücadeleyi kendimize kutlu bir görev bildik. Adana’da da bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Bizi bu görevden hiçbir güç vazgeçiremez. Yüce Türk Milletinin istikbalinin şekilleneceği yerel seçim sürecinde Milliyetçi Hareket’i, belediye başkanlarını, adaylarını ve mensuplarını sindirmek hiç kimsenin haddi değildir” ifadesini kullandı.

KURTARILMIŞ BÖLGE KALMAYACAK
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu “Terör örgütüyle kirli pazarlıktan medet umanlar, kendi tuzaklarına düşmekten kurtulamayacaktır. Mübarek şehit kanlarıyla sulanmış ve her karışında ortak anımız, ortak acımız ve ortak sevincimiz olan vatan topraklarının ne Adana’da ne de başka yerde bir karışının dahi ihanet açılımına kurban edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Buradan ilan ediyorum; Allah’ın yardımı, birlik, kardeşlik ve huzur isteyen değerli vatandaşlarımızın destekleriyle 30 Mart’tan itibaren Adana’da girilemeyen hiç bir sokak, kurtarılmış hiç bir bölge kalmayacaktır. Adana, huzurun, kardeşliğin, üretimin başkenti olacaktır. Bu vesileyle, çirkin alçak saldırıyı şiddetle, nefretle kınıyor, saldırıya maruz kalan arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirken, devlet otoritesini göreve davet ediyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.