MHP’li Sözlü’nün seçim aracına silahlı saldırı düzenlendi

MHP'li Sozlu'nun secim aracina silahli saldiriMHP Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün seçim aracına silahlı saldırı düzenlendi.

Seçim çalışmaları kapsamında 19 Mayıs Mahallesinde düzenlenen bir ev toplantısına katılan Başkan Sözlü’nün seçim işleri için kullanılan anons minibüsüne silahlı saldırı düzenlendi. Mahallede Hüseyin Sözlü’nün ev toplantısı yaptığı sırada 15-20 kişilik bir grup gelerek olay çıkarmak istedi. Korumaların güvenlik önlemleri neticesinde başarılı olamayan grup bir süre sonra dağıldı. Ancak daha sonra ev toplantısının yapıldığı bölgeden ayrılmak üzere olan ve içerisinde 5 görevlinin bulunduğu seçim minibüsü kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Saldırıda görevliler yara almazken seçim minibüsünde hasar meydana geldi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hüseyin Sözlü, silahlı saldırıyı kınayarak, “Adana’nın her mahallesi, her karışı çalışma alanımız içerisindedir. MHP’nin yerel iktidarında ve kendi belediye başkanlığında Adana’da ‘kurtarılmış mahalle’ ve girilemeyen sokak kalmayacaktır. Adana huzurun ve devletin hâkim olduğu, insanların güvenliğinin sağlandığı bir şehir olacaktır.” dedi.

MHPli Sozlunun secim aracina silahli saldiri duzenlendi-3

Başkan Sözlü açıklamasında şunları söyledi: “Toplantımızı gerçekleştirdiğimiz esnada içerisinde 5 arkadaşımızın bulunduğu anons aracımız hedef alınarak öldürme kastıyla silahlı saldırıya maruz kalmıştır. Burasının bir buçuk ay önce Büyükşehir Belediyesi Otobüs Şoförü Ali Köse’nin saldırıya uğrayarak şehit edildiği bölge olması çok manidardır. Ancak bu tür saldırıların çalışmalarımızı olumsuz etkilemeyeceğini herkesin bilmesini istiyorum. Saldırıya rağmen toplantımızı başarıyla gerçekleştirdik, bundan böyle de devam ettirmekte kararlıyız.“

MHPli Sozlunun secim aracina silahli saldiri duzenlendi-2

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.