SINAV ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE DESTEK

Akhisar Belediyesi, Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehbersensin Eğitim Danışmanlık Merkezi arasında imzalanan protokolle; 24 Mart tarihinde gerçekleşecek YGS’den önce 12. Sınıf öğrencilerini ve velilerine yönelik 11 Mart tarihinde başlayacak ve 5 günü kapsayacak şekilde ‘Stres Yönetimi ve motivasyon’, ‘Sınava yaklaşırken Aile – Öğrenci iletişimi’ başlıklarında seminerler düzlenecek.

Katılımcılardan Sosyolog Burak Yurdakul ve H. İstemi Harta yaptıkları yazılı açıklamada “sınava yaklaştığımız bugünlerde birçok öğrencinin ve ailenin korkulu rüyası haline dönüşen  sınav stresinden basit tekniklerle uzaklaşabileceği ve sınav sürecinin doğru taktiklerle verimliliğinin arttırabilecekti” vurgusunu yaptılar. İmzalanan protokol  doğrultusunda seminer bilgileri aşağıdaki gibidir.

Seminerin yapılacağı yer     Tarih ve Saat                         Katılan Liseler                 İçerik

İmam Hatip Lisesi

11 .03.2013