Akçay Belediyesi’ne geçmiş olsun ziyareti

– BALIKESİR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL OK’TAN AKÇAY’A

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ..

– AKÇAY’A, BALIKESİR DESTEĞİ..

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Akçay Belediyesi’ni ziyaret ederek yaşanan sel felaketi nedeniyle Başkan Cahit İnceoğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Edremit ve Beldeleri’nde meydana gelen sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Körfez’e gelerek Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan İsmail Ok, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç ve İtfaiye Müdürü Vehbi Yörük ile birlikte Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu’nu ziyaret ederek bir süre görüştü. Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, yaşanan afet nedeniyle Başkan İnceoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti, “Yaşanan felaketi haber alır almaz, İtfaiye ve arama kurtarma ekiplerimizi destek olarak bölgeye gönderdik. Halen ekiplerimiz buradaki ekiplerle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Balıkesir Belediyesi olarak yaşanan felaket sonrasında yaraların sarılması noktasında elimizden geleni yapmaya hazırız. Belediye Başkanımızın şahsında tüm Akçaylılar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” dedi. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu’da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, “9-10 Mart tarihlerinde bölgemiz son yılların en şiddetli yağmurlarını yaşadı. 9 Mart Cumartesi gecesi metrekareye 169 kilogram yağış düştüğü bildirildi. Böyle bir şiddetli yağış sonrasında beldemizin özellikle Yeni, Cemil Temel ve Bahçelievler Mahalleleri olumsuz etkilendi. Ancak can kaybı olmaması bizleri sevindirdi. Ekiplerimiz çalışmalarını halen sürdürüyor. Yaşanan felaketin ardından ekiplerini göndererek bizlere destek olan Balıkesir Belediye Başkanımız sayın İsmail Ok’a hem destekleri hemde bu nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.