Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek görevine döndü

Corona virüs tedavisi sonrası akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle 64 gün yoğun bakımda kalan ve 108 günlük tedavisinin ardından taburcu edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün görevine başladı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ndeki tedavinin ardından evde dinlenen Başkan Muhittin Böcek, belediye binasına gitti. Böcek, aylar sonra görevinin başına döndü.

Yaklaşık 4 ay sonra belediyeye giden Başkan Böcek’e corona virüs tedbirleri nedeniyle herhangi bir karşılama töreni düzenlenmedi.

Belediye girişinde aracından çevredekilere el sallayan Böcek, “Önümüzdeki günlerde basın toplantısı yapacağım. Sizleri çok seviyorum” dedi.

Muhittin Böcek 17 Ağustos’ta Covid-19’a yakalandığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Hastalığı ağır seyreden Böcek, 7 Eylül’de alındığı yoğun bakım ünitesinde 64 gün kaldı. Başkan, tedavinin 108. gününde de taburcu oldu.