Beldibi ve Başköy’den Adem Murat Yücel’e Tam Destek

beldibi_ve_baskoyden_tam_destekSeçim çalışmalarını Başköy ve Beldibi Köyü’nde sürdüren MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulunarak tam destek verdi.

Bugüne kadar 23 köy ve 6 beldenin yanı sıra bir çok etkinliğe katılarak çalışmalarına devam eden Adem Murat Yücel, Alanya’nın en uzak köyleri arasında yer alan Başköy ve Beldibi Köyleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy halkı yağmurlu havaya rağmen Yücel’in köy toplantılarına büyük ilgi gösterdi. Başköy Köy meydanında toplanan kalabalık Yücel’e köylerinin eksiklerini ve taleplerini ilettiler. Köy halkı MHP’li İl Genel Meclis Üyesi Bayram Er’in köylerine olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Gencinden yaşlısına tüm köy halkının katıldığı toplantıda Yücel, Alanya’da Başköy’de yoksun bırakıldığı hizmetleri Allah’ın izniyle 30 Mart’tan sonra alacak dedi. Köyler için ayrı bir hizmet koordinasyon merkezide oluşturacaklarını belirten Yücel, ‘Bu koordinasyon merkezi hem muhtarlarımız hemde vatandaşlarımız arasında bir köprü olacak. Bu sayede köylerimiz ile daha hızlı irtibat kurarak sorunlara anında müdahale edeceğiz’ dedi.

Belediye başkanlarının da katıldığı köy ziyaretlerinde vatandaşlar Yücel ile hatıra fotoğrafı çektirerek sevgi gösterilerinde bulundular.

Beldibi Köyü’nde de Yücel ve ekibini coşkulu bir kalabalık karşıladı. Kadın ve erkek seçmenin de katıldığı toplantı sohbet havasında geçti.

Köy sakinlerinden olan Hasan Öztürk, 40 yıldır başka partiye oy verdiğini belirterek ‘İlk kez bu yerel seçimlerde Adem Murat Yücel’e oy vereceğim. Çünkü Yücel, yaylayı da, şehri de bilen bir başkan. Genç ve halkla iç içe birisi’ dedi

Yücel’e köy ziyaretlerinde yaşlılar ve çocuklar da büyük ilgi gösterdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.