Işık: İça günah keçisi olarak gösteriliyor.

ica gunah kecisi olarak gosteriliyor-kMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık, AK Parti’nin mevcut Belediye Başkanı Mustafa İça’yı günah keçisi olarak gösterdiğini söyleyip yapılamayanların vebalinin tüm AK Parti kadrolarına ait olduğunu söyledi.

MHP Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık, geçtiğimi ay katıldığı bir televizyon programında gençlere yönelik olan istihdam projelerini açıklamasının ardından AK Parti teşkilatları tarafından yapılamayacak açıklamalarının tutarsız olduğuna değindi.

Kendisinin iki dalda profesör olduğunu ve Türkiye’de ilk kez kendisine ait bir fizibilite kitabının hazırlandığına değinen MHP Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık, 4 aydır ekibi ile istihdama yönelik çalışmaların sürdüğünün altını çizdi.

Kütahya’nın elindeki potansiyellerin 11 yıllık AK Parti döneminde fark edilemediğinin altını çizen Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık; “Kütahya bugün eğer elindeki potansiyeller değerlendirilse yılda 5 ile 10 bin kişiye istihdam sağlayabilecek bir ildir. Biz temkinli olarak 3 bin kişiyi istihdam edeceğimizi söyledik. Birinci yıldan sonra en az 500 kişi ile başlayıp düşündüğümüz projeleri uygulamaya geçirdiğimizde en az 3 bin kişiye istihdam sağlayacağız” şeklindeki konuşmasına şöyle devam etti:

“İşin ehli kendilerine hizmet için, Allah rızası için yola çıktık. Şahsım ve arkadaşlarım bu hizmeti etmeye, en az 3 bin gencimize istihdam alanı açmaya, Kütahya’yı gençlerimizle birlikte kalkındırmaya hazırız. Kütahya üretken belediyecilik anlayışıyla MHP tüm kadroları ile buna hazır. Kesinlikle bize ait olmayan ama vatandaşın kafasını bulandırmaya yönelik söylemleri bizi ilgilendirmiyor. Sadece hemşerilerimize yapacaklarımızı anlatacağız. Burada çalışan herkez çalışmaya devam ederken en az 3 bin kişiye istihdam sağlayacak projeler bunlar. Kendilerini Kütahya’nın mallarını satmaya değil yeni kazanımlar elde etmeye davet ediyorum. Yeni iş sahalarının Kütahya’ya kazandırılması gerekiyor.”

ONLAR BUNLARI BİLMEZ

30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti’nin sahada yaptığı propagandanın sosyal belediyecilik olduğun altını çizen MHP Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık; “Bu iş bir planlama ve mühendislik işidir. Karşımızda mühendislik bilgisi olan bir siyasi olmadığı için arkadaşlarımız kendi dünyalarında bu işin olamayacağını düşünüyorlar. Benim işim fizibilite ve mühendislik. Ben iki alanda profesörlük yapmış bir akademisyenim. Bizim ekibimiz en az 4 ay bir zaman ayırdıktan sonra bu işe karar verdiğimizi biliriz. Onlar bunları bilmez” dedi.

İÇA GÜNAH KEÇİSİ OLARAK GÖSTERİLİYOR

AK Parti’nin seçim çalışmaları sırasında kendi Belediye Başkanları’nın yapamadıklarını, geriye kalan sosyal alan ve sosyal belediyeciliği ise 30 Mart seçimlerinde oy hedefi içerisine alan bir anlayış içerisinde çalıştığının altını çizen MHP Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık; “Onlar vatandaşa biz Mustafa İça döneminde yapılamayan sosyal alanları yapacağız diye propaganda yapıyorlar. İyi yada kötü Mustafa İça 10 yıl hizmet etmiştir. Mustafa İça bugün AK Parti’nin Belediye başkanıdır. Bu arkadaşlar kendi Belediye Başkanları ile beraber bu memleketin başında yöneticiydi. Madem Mustafa İça yapamadı neden denetlemediniz. Mustafa İça günah keçisi olarak gösteriliyor. Bugün Kütahya’nın bu noktaya gelmesinde AK Parti yöneticilerinin tamamınındır. Eğer Mustafa İça yapamadıysa bunun vebali tüm AK Parti yöneticilerinindir” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.