Türkiye’nin ilk belediye mizah dergisi çıktı

turkiyenin_ilk_belediye_mizah_dergisi_ciktiKarabağlar Belediyesi tarafından çıkartılan ve Türkiye’nin ilk belediye mizah dergisi olama özelliğini de taşıyan dergi, artık iki ayda bir düzenli çıkıyor.

Genel Yayın Yönetmenliğini Mustafa Yıldız’ın yaptığı dergide, 34 yazar ve çizer alıyor.

Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğünde ücretsiz dağıtılan derginin kapağını ünlü karikatürist Şevket Yalaz çiziyor. Genç çizerlere de yer sayfa ayıran derginin köşe çizerleri ise; Raşit Yakalı, Halil İbrahim Yıldırım, Halit Şekerci, Saadet Yalçın, Mehmet Sevinç, Oğuz Gürel, Erdoğan Oruç, Göksel Çetin, Cemil Açıkkol, Burak Akerdem’den oluşuyor. Yazılarıyla; Erhan Tığlı, İbrahim Ormancı, A. Zeki Yeşil ve Cengiz Karakuş yer alıyor.