Tosmur’dan büyük destek

tosmur-dan-buyuk-destek-1MHP Adayı Yücel, meclis üyesi adayı Hasan Özdemir’in organize ettiği kahvaltı ile Tosmurlular ile bir araya geldi. Halkın destek gösterdiği kahvaltıda Özdemir, 30 Mart’ta zafere ulaşacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Tosmur’da gençlerle bir araya geldi. MHP Tosmur Belediye Meclis Üyesi ve Alanya Belediye Meclis Üyesi Adayı Hasan Özdemir tarafından düzenlenen kahvaltıya çoğunluğu gençlerden oluşan 130 kişi katıldı. Belde halkından saygın ailelere mensup gençler ve Tosmur’dan aday olan üç muhtar adayının da katıldığı toplantıda gençler Yücel’e tam destek verdiklerini açıklayarak, “Seninleyiz” dediler.

Gençlerin siyasette ve toplumun her kesiminde aktif bir şekilde yer almasının önemine dikkat çeken Yücel, “Gençlerimiz bizim her zaman övünç kaynağımız olmuştur. Ben ve ekibim bugün burada nasıl sizlerle iç içe sorunlarımızı tartışıyorsak bundan sonra da aynı şekilde birlikte olacağız. Gençlerimize yönelik projelerimizde var” dedi.

tosmur-dan-buyuk-destek‘HİZMET İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM’
Tosmur’un tanınmış ailelerinden Akkuşlar, Özkanlar, Özgenler, Akarlar, Karadumanlar, Güldalılar, Bacaklar, Çakarlar, Aydoğanlar ve beldenin önde gelen ailelerinden birçok kişi toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Tosmur’u temsilen meclis listesinde bulunan Özdemir’in arkasında olduklarını belirten Tosmur halkı, “Alanya’da beldemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız için Hasan Özdemir’i destekleme kararı aldık. Biz Adayımız Yücel’in ve Özdemir’in arkasındayız” dediler.

Özdemir, “Tosmur’da birliktelik, saygı, sevgi ve birleştiricilikle hareket edeceğiz. MHP ile 2009 yılında başlattığımız çalışma ve ekip ruhu ile bugün aramıza katılan çoğu diğer parti mensupları gençler gücümüze güç katmıştır. Bu güç ve destekle MHP 30 Mart’ta Tosmur’da birinci parti çıkacaktır. Tosmur için bugün aynı şevk ve heyecanla nasıl çalışıyorsam bundan sonra da hizmet için elimden geleni yapacağım. Bundan hiç şüpheniz olmasın” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.