Bahçeli: Belediyeleri yeniden açacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Denizli’nin Çivril ilçesinde bir çiftin düğününe katıldı. İlçede yaptığı konuşmada büyükşehir ile birlikte kapanan belediyelere değinen Bahçeli, “Biz bu yasaya karşı geldik. İktidara geldiğimizde kapanan belediyeleri yeniden açacağız” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2 günlük Denizli ziyaretinin son durağı olan Çivril ilçesinde kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Kendisini dinlemeye gelenlere el sallayarak cevap veren Bahçeli, bir ara ilçe binasının balkonunda bulunanları uyardı. Bahçeli, balkonun çökme ihtimaline karşı balkonun boşaltılmasını istedi. Daha sonra vatandaşlara hitap eden Bahçeli, büyükşehir kapsamında kapanan beldelerle ilgili konuştu. “Kapanan belediyeleri açacağız” Beldelerin büyükşehir yasası kapsamında kapandığını ve mahalle haline geldiğini belirten Bahçeli, “Biz buna mecliste karşı çıktık. Şimdi de birçok beldemiz kapandı. Onun için buradan ilan ediyorum. İktidara geldiğimizde ilk yapacağımız iş kapanan beldeleri açmak olacaktır” dedi.

Son zamanlarda yaşanan olayların hesabını Başbakan’ın vereceğini kaydeden Bahçeli, “Şimdi hesap vermemek için kaçıyorsun. Güya kendini iktidar zannediyorsun. Ama sana iktidar yolunu açan AKP’li kardeşim ‘Yeter artık. Keseni doldurdun. Şimdi baş kesmeye başladın’ diyecektir. Bu hükümete ‘haydi Abbas yolcusun. Haydi güle güle’ diyin” dedi. Devlet Bahçeli daha sonra Çivril’de bir düğüne katıldı. Osman Çiftçi ile Suna Evren çiftinin düğününe katılan Bahçeli, düğün salonuna alkışlarla girdi. Bir süre çiftin dans etmesini izleyen Bahçeli daha sonra çifte mutluluklar dileyerek düğünden ayrıldı.

Devlet Bahçeli daha sonra 2 günlük Denizli ziyaretini tamamlayarak karayoluyla Ankara’ya doğru yola çıktı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.