ÖZYAVUZ’A DESTEKLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Harran’da Fitit aşiretinden Atilla Alkan ve Biniicil aşiretinden İmam Alkan aileleri ile birlikte Cumhur ittifakı Harran Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Mahmut Özyavuz’a katılarak desteklerini açıkladı.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde ittifak aday başkan Mahmut Özyavuz’a destekler her geçen gün artıyor. İttifak adayı başkan Özyavuz’a son olarak Fitit ve Biniicil aşiretinden katılımlar oldu. Yeni katılımcıları Başkan Mahmut Özyavuz kapıda karşıladı.

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz;‘‘ Harran gerçekten bir aile gibi özellikle köylerde şu anda mahalle olarak tabir ettiğimiz yerlerde seçimlerden dolayı huzursuzluk istemiyoruz. Hiçbir kardeşimizin burnundan bir damla kan aksın istemiyoruz. Çünkü insanlık dışı her türlü şiddete, harekete karşı olduğumuzu buradan belirtmek istiyorum. Neticede vuran da biz, vurulan da biz. Birlik, beraberliğimizi ve sağduyumuzu kaybetmeden kardeşçe, demokratik kurallar içerisinde seçime girip çıkacağız. Kazananları tebrik edeceğiz, kaybedenleri de teselli edeceğiz ve siyasetin çok uzun ve zorluklarla dolu bir iş olduğunu bunun hemen oldu bittiye gelmemesi gerektiğini belirtmek isterim. Siyaset meşakkatli bir iş. Eğer insanlar ahdetmişse bir hedef tutturmuşsa o hedefe ilerlemeye devam etsinler. Hiçbir şey kaybetmeyeceklerdir. Ama birbirimizi kırmayacağız. Bin yıllık geçmişten bugüne gelen kardeşliğimizi de koruyacağız. Atilla kardeşimiz sağ olsun bizi kırmadı. Hem kendi akrabaları yakınlarıyla birlikte hareket etmek hem de buradaki Cumhur İttifakı’nın meşalesinde yer almak üzere çıktığı bu yolda kendisine evine hoş geldin diyor, tebrik ediyorum. Allah yolunu açık etsin inşallah.’’ Açıklamasında bulundu.

Attila Alkan; ‘‘Eski bozkurtlular yuvasına döndü. Hayırlı, uğurlu olsun bu iş burada bitmiştir.’’ Dedi.

İttifak aday Başkan Mahmut Özyavuz, katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, bu desteklerin karşılığını vermek için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.