Akbaş, hız kesmiyor

Akbas, hiz kesmiyorMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, hafta sonu da çalışmalarına tüm hızıyla devam etti. Akbaş’ın gezi ve ziyaretlerine MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da katılarak destek verdi. Ali Uğur Akbaş, 30 Mart’ın hem ülke, hem de Adana adına çok önemli bir seçim olacağını belirterek, Çukurova’nın sorunlarını yakından bildiğini ve çözümünün hazır olduğu söyledi.

MHP Çukurova Adayı Ali Uğur Akbaş, hafta sonunda Adana Eczane Teknisyenleri Derneği, Şehit Aileleri Derneği, onuruna verilen kahvaltılara, sünnet, nişan, düğün ve etkinliklere beraberinde MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ile birlikte katıldı. Ali Uğur Akbaş, toplantılarda Çukurova’da yeni bir değişime imza atacaklarını, bununda Kabasakal’dan başlayacağını belirterek,”Kabasakal gelişim açısından en önemli merkezimiz haline gelecek. Şambayat Köyü’nü yapacağımız çalışmalarla adeta bir cazibe merkezine dönüştüreceğiz. Bu alanlara Üniversite, Stadyum, büyük marketler rahatlıkla yapılabilir. Bunlarda projelerimiz arasında olacak. Ayrıca Kabasakal’dan Balcalı’ya teleferikle 10 dakika da ulaşım imkânı sağlanacak ”dedi.

“ÇALIŞMAYANIN HESABINI SANDIKTA VERİN”
Ali Uğur Akbaş, vatandaşlara seslenerek, geçmiş dönemlerinde ilçe için hiçbir şey yapmayanlara hesabın sandıkta sorulacağından şüphesi olmadığını, göreve geldiklerinde ilk iş olarak ise altyapı sorunlarını halledeceklerini ifade etti. Akbaş, ”Şiddetli bir yağmur yağdığında belirli yerler hariç altyapımız çok ama çok zayıf kalıyor. Cadde ve sokaklar su doluyor. Bazı yerlere çamurdan girilmiyor. Çukurova’nın hizmete doyması ve bu sorunları yaşamaması için bu dönem sizlerin oylarıyla Çukurova’nın Ali’si olmaya geliyorum. Sizin en kolay ulaşılabilir başkanınız olacağım. Makam değil, hizmet için varım. Her zaman halkın içinde olacağım ”diye konuştu.

KONFERANS SALONUMUZ DAHİ YOK
Çukurovalının birçok resmi daire ve hizmetten yoksun olduğunu vurgulayan MHP Adayı Ali Uğur Akbaş, büyük bir eksik olarak gördükleri bir konferans salonunu da Adana’ya kazandıracakları müjdesini de verdi. Akbaş, Kültür Merkezleri projelerinde bu konuyu ele aldıklarını kaydedip, ”En kısa sürede bu projemizi de yaparak hayata geçireceğiz. Planlamamız bin kişilik üzerine yapıldı. Aynı zamanda kongre merkezi gibi de kullanılabilecek. Bunları yapabilecek enerji ve kadrolara sahibiz. Sizlerin de gücünü arkamıza alarak söz verdiğimiz her işi yapacağız” diye konuştu.

YILMAZ, “MHP ANKETLERDE ÖNDE ÇIKIYOR”
Hafta sonu gezilerine katılarak Ali Uğur Akbaş’a destek veren Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana’nın ve ülke gündemi için mecliste en çok konuşan ve önerge veren kişi olduğuna dikkat çekerek, 30 Mart’ın önemine değindi. Seyfettin Yılmaz, MHP Belediye Başkan adaylarının yapılan anketlerde önde çıktığını da belirterek,”İşte size gerçek Adanalı içinizden bir aday. Ali Uğur Akbaş Çukurova için bir şans. Aynı şekilde Büyükşehir de Hüseyin Sözlü, Seyhan’da Abdullah Çalışkan, Yüreğir’de Yücel Bayram ve diğer adaylarımız. Hepsi enerji dolu. Sizlerin de oylarıyla inşallah 30 Mart’ta Belediye başkanı seçilecekler.17 Aralık’ta yapılan yolsuzluklar ortada. Vatandaşımız bunu gördü ve inşallah sandıkta gereken cevabı oylarıyla verecek” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.