Yüreğir’de Sözlü Bayram fırtınası!

12 subat SozluÖnceki gün Sarıçam’da tam anlamıyla gövde gösterisi yapan Hüseyin Sözlü, Yüreğir’de de Yücel Bayram’la “Biz geliyoruz” mesajı verdi.

Yüreğir’de Sözlü Bayram fırtınası!

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’da toplumun değişik katmanlarından aldığı çok önemli katılımlarla gücüne güç katarken diğer taraftan büyük kitlelerle buluşarak hızını artırmaya devam ediyor.

“BİZ GELİYORUZ” MESAJI VERDİLER
Önceki gün Sarıçam’da binlerce kişinin katılımıyla tam anlamıyla gövde gösterisi Yapan MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Yüreğir’de de Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram’la “Biz geliyoruz” mesajı verdi. Kışla mahallesinde seçim ofisinin açılışının bir anda mitinge dönüşmesi, Hüseyin Sözlü ve Yücel Bayram’la MHP’nin Yüreğir’de de önemli bir hamle yaptığının göstergesi oldu.

SÖZLÜ: HER YERDE MHP FIRTINASI ESİYOR
Kışla mahallesi gibi küçük bir yerde binlerce vatandaşın ilgi gösterdiği açılış, MHP kurmaylarının özgüvenlerini daha da artırdı. Yoğun kalabalık, kitlesel morale dönüşürken adaylar da adeta coştu. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sözlü, “Görüyorsunuz her yerde MHP fırtınası esiyor. Seyhan’da, Çukurova’da Sarıçam’da ve Yüreğir’de ve diğer ilçelerimizde. Yüreğir’e yüreğini koyan Sevgili Yücel Bayram, gerçekten Yüreğir için bir şans. İçinizden olan ve en az sizin kadar Yüreğir’i bilen değerli bir isim. Allah izin verirse sizin bu desteğiniz Adana’da yeni bir çığır açacak. Hep beraber Adana’yı ayağa kaldıracağız. Bu onurun gerçek sahibi sizlersiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz; sizleri asla mahcup etmeyeceğiz” dedi.

YÜCEL BAYRAM “ÖNCE İNSAN” DEDİ
MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram da, Yüreğir’i yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için yola çıktıklarını, bu hedefe odaklandıklarını anlattı. Bayram, ‘Kentsel Dönüşüm’ adı altında yürütülen çalışmaların ranta dönük olmaması gerektiğini söyledi. Bayram “Rant için yapılan hiçbir dönüşümü kabul etmiyoruz. Buna izin vermeyeceğiz. Hizmet anlayışımızın öznesinde sadece insan vardır ve öyle devam edecektir. Sizin sırtınızdan para kazanan ağababalarına dur diyecek olan yine sizlersiniz. Bugün burada bu inancı ve bu kararlılığı ortaya koyan siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Desteğinizin devamını diliyor, Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum” şeklinde konuştu. Bayram, daha sonra projelerinden bazılarını paylaştı. Yoğun coşkunun hakim olduğu etkinlikte MHP MDK Başkanı Fatin Özdemir, Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu da hazır bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.