MHP’YE AKIN VAR

mhp-ye-akin-var2MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e merkez, belde ve köylerden destek çığ gibi artıyor. Her akşam MHP Seçim Bürosu önüne gelen yüzlerce vatandaş Yücel’e destek verirken zaman zaman yol trafiğe kapanıyor.

KÖY VE BELDELERDEN TAM DESTEK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel destekçilerine her gün yenileri ekleniyor. Merkezin yanı sıra belde ve köylerde de çok sevilen Yücel’in Merkez Seçim Ofisi her akşam vatandaşlarla dolup taşıyor. Dün akşam da Yücel’e destek veren Demirtaş beldesi ile Aliefendi, Çamlıca, Kocaoğlanlı, Sapadere, Beldibi ve civar köylerden yüzlerce vatandaş akın etti.

YÜCEL ÇOK DUYGULANDI
Hazırladıkları pankartlara ‘Seninleyiz’ ve ‘Tam destek’ yazan vatandaşlar Yücel ile tokalaşmak için birbiri ile yarışıyor. Vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı duygulu anlar yaşayan Yücel, her gün akşam seçim otobüsünün üzerine çıkarak coşkulu kabalığa hitap ediyor. İlçe Başkanı Cafer Uyar ise desteklerle güçlendiklerini ve başarıya inandıklarını söyleyerek halkın teveccühünün çalışmalarında azimlerini artırdığını söyledi.

DESTEKLER BAŞARI GETİRECEK
Daha önce farklı partilere oy vermiş vatandaşların da destek için geldiği gözlenirken, Yücel’in konuşması ise sık sık alkışlarla kesiliyor. MHP’ye ve kendisine olan bu teveccühün başarıyı getireceğini söyleyen Yücel, Alanya’nın özlenen yönetime MHP ile kavuşacağını dile getirdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.