MHP’li adaydan Cumhurbaşkanı Gül’e ilginç mektup

mhpli-adaydan-gule-ilginc-mektup-kMHP’nin Çankaya’da belediye başkan adayı gösterdiği Sadık Aslan, Köşk’e mektup göndererek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den oy talep etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e mektup gönderen Aslan, mektupta şu ifadeleri kullandı: “Çankaya’nın tarihteki ve bundan sonraki dönemlerdeki ehemmiyetini bilerek geleceğe yönelik projeler hazırladım ve 5 senelik bir eylem planı yaptım. Epey iddialıyız. Bu düşüncelerle, zat-ı alinizin Çankaya’da oturması sebebiyle sizlerin oyuna talibim. Teveccühleriniz şahsımı onurlandıracaktır. Bu vesile saygılarımı arz ederim.”