MHP köyde bile miting yapıyor!

16 subat celemli (2)Hüseyin Sözlü ve Yücel Bayram, Yüreğir’e bağlı Çelemli köyünde binlerce vatandaşa hitap ettiler. Alanı dolduranların çoğunun kadınlardan oluşması MHP adaylarına ayrı bir moral verdi. Köyde bile yoğun coşkulu kalabalık oluşması MHP’nin kırsalda da güçlü olduğu şeklindeki tespitleri doğruladı.

Çelemli Belediyesi yazısının Yüreğir Belediyesi olarak değiştireceklerini belirten Sözlü, hizmetlerde hiçbir aksamanın yaşanmayacağını vurgulayarak “Ne Ali Duru Ceyhan’da ne de Yücel Bayram Yüreğir’de yalnız kalacak. Allah izin verirse şahsım ve Büyükşehir Belediyesi sizlerin ve onların arkasında olacaktır ” dedi.

ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, seçim çalışmalarını Yüreğir’de sürdürdü.

SÖZLÜ TÜRKİYE KÜÇÜK MİLLET MECLİSİ’NDE KONUŞTU
Sözlü sabah programına, Türkiye Küçük Millet Meclisleri’nin 10 İstek Çalışması kapsamında düzenlediği, “Sivil Toplum Belediye Başkan Adaylarıyla Buluşuyor” konferansında, CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan ile birlikte bir konuşma yaptı.

MHP KIRSALDA DA GÜÇLÜ
Daha sonra MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram ve MHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Duru ile birlikte Yüreğir’e bağlı Çelemli Köyünde vatandaşlara seslendi. Küçük bir köyde binlerce vatandaşın yoğun ilgisiyle mitinge dönüşen etkinlik MHP’nin kırsalda da büyük gücü olduğu şeklinde değerlendirildi.

YÜCEL BAYRAM’IN DÜŞÜNDÜRÜCÜ SORUSU
MHP MDK Başkanı A. Fatin Özdemir, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu’nun da bulunduğu etkinlikte konuşan Bayram, Çelemli’nin kooperatif, su ve halı saha sorununu bildiklerini, istemeleri halinde Çelemli Futbol Kulübü kurarak amatör spor liginde mücadele ettireceklerini söyledi. Bayram, 5 yıldır AK Parti’nin Belediye Başkanı olarak görev yapan ve bu partinin adayının Çelemli Köyünde görüp görmediklerini sordu. Vatandaşlardan “Hayır” cevabını Alan Bayram, “Geçmiş dönemde partiye bakarak oy verdiniz. 10 yıl belediyeyi yönettiler. Ama buralara hiç uğramadılar. 30 Mart seçimlerinde ise adaya bakarak oy vermelisiniz. Daha Yüreğir’i bilmeyenleri bir daha seçmeyin, gerçek Yüreğirli’yi seçin” dedi.

SÖZLÜ’DEN KADINLARA TEŞEKKÜR
Sözlü, Çelemli’de çok sayıda kadının toplantıya katılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’nin sorunlarına ilgi duyma noktasında kadınların bu ilgisinin umut verdiğini, bayanların desteğine ihtiyaç olduğunu ifade ederek, herkese teşekkür etti. Sözlü, “Sizleri gördükten sonra MHP’nin 3 hilalli bayrağını milletimizin desteği ile göndere çekeceğiz İnşallah” dedi.

“ÇELEMLİ BELEDİYESİ YÜREĞİR BELEDİYESİ OLACAK”
Çelemli Belediyesi yazısının Yüreğir Belediyesi olarak değiştireceklerini kaydeden Sözlü, hizmetlerde hiçbir aksamanın yaşanmayacağını vurgulayarak “Allah izin verirse şahsım ve Büyükşehir Belediyesi sizlerin ve onların arkasında olacaktır. Çelemli’nin tüm sorunlarını gidereceğiz. Çelemli’nin altyapı ve ulaşım sorunlarını çözmeye söz veriyorum. MHP olarak hem Çelemli’nin hem yakın köylerin desteğine talibiz” dedi.

Toplantıya katılan ve MHP’nin 22. Dönem Adana Milletvekili ve MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı A. Fatin Özdemir ise, belediye başkan adaylarını, seçildikten sonra vatandaşlara vaat ettiklerini yerine getirip getirmediklerini denetlediklerini belirterek,”Bizler sizlerden önce o denetimi yapıyoruz. İşte MHP’nin farlı bu” diye konuştu.
Sözlü ve Yücel Bayram daha sonra diğer bazı programlara katıldılar.

SÖZLÜ SERTİFİKA VERDİ
MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Seyhan İlçesinde Obalar Caddesi üzerinde faaliyet gösteren kısa adı ATODER olan Adana Talasami ve Orak Hücre Anemi Hastaları Koruma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti. Sözlü, burada dernek tarafından İŞKUR ile ortaklaşa açılan Bilgisayar ve Web Tasarım Kursunu başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarını verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.