MHP Adayı Paksoy ziyaretlerini sürdürüyor

MHP-Adayi-Paksoy-ziyaretlerini-surduruyorMHP Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, seçim ziyaretleri kapsamında Bölükbaşılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi verdi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bölükbaşılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Bölükbaşı ise, “Elbistan’ın ciddi problemleri var. 30 Mart seçimlerinin Elbistan’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaret sırasında konuşan MHP Başkan Adayı Paksoy ise, sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek, böylesi derneklerin aile bağlarının güçlenmesine önemli katkı sağladığını söyledi.