Büyük tezada dikkat çekti!

6  martMHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’da gündüz ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti, gece beldelerde halkla buluştu ve adeta fırtına gibi esti. Sıra dışı yoğun teveccüh Sözlü’nün “Zaferini şimdiden ilan ettiği” şeklinde değerlendirildi.

Sözlü :
–Arsızların nazarında bir hırsızın bir vatan etmediği, bir rüşvetçinin 76 milyon memleket evladı kadar kıymetinin olmadığı ortaya çıktı.
–Vatan toprağında adım adım bölünme senaryoları uygulanıyor, ihanet diz boyunu aşmış ama sorumlu mevkidekilerin gıkı çıkmıyor.
–Tezada bakınız ki; bir hırsız için, bir rüşvetçi için savcı, polis, cemaat avına çıkanlar, muhalefete hakaretler yağdıranlar ihanet kalkışmalarına, bölünme provalarına seyirci kalıyor.

ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’da rüzgar gibi esti. Sözlü, 30 Mart seçiminin galibinin 24 gün önceden belli olduğunu ilan etti.

ÖNCE İLÇE MERKEZİ SONRA BELDELER
Sözlü, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Fatin Özdemir, MHP Ceyhan İlçe Başkanı Nurettin Çetiner, MHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Duru ile birlikte esnaf gezisi yaptı. Gündüz şehir içinde gezen Sözlü akşam saatlerinde de Ceyhan’ın beldelerine çıkarma yaptı. Sözlü sırası ile Hamdilli, Kösreli, Birkent ve Mustafabeyli beldelerinde çok büyük ve coşkulu kalabalıklara konuştu. Sıra dışı yoğun teveccüh Sözlü’nün “Zaferini şimdiden ilan ettiği” şeklinde değerlendirildi.

HELAL OYLAR MEZE YAPILMIŞ
Havai fişekler eşliğinde konuşmalarına başlayan, Adana’da ve ilçelerde uygulamaya koyacakları projelerini anlatan Sözlü, konuşmalarında ülke meselelerine de ayrı bir paragraf açtı. Sözlü “Değerli hemşehrilerim; Türkiye’nin dününü tüketen, bugünü kirleten, yarın umudunu söndüren bir sürecin içinden geçiyoruz. Milletimizin helal oyları haram sofralarda meze yapılmış. Rüşvet, soygun düzeni kurulmuş; milli irade hırsızları milletin malını da talan etmiş” dedi.

İHANETE SES ÇIKARMIYORLAR
Başkan Sözlü şöyle devam etti:
“Bütün bunları yapanların bir başka yüzünü daha gördük. Arsızların nazarında bir hırsızın bir vatan etmediği, bir rüşvetçinin 76 milyon memleket evladı kadar kıymetinin olmadığı ortaya çıktı. İşte görüyorsunuz, vatan toprağında adım adım bölünme senaryoları uygulanıyor, ihanet diz boyunu aşmış ama sorumlu mevkidekilerin gıkı çıkmıyor. Tezada bakınız ki; bir hırsız için, bir rüşvetçi için savcı, polis, cemaat avına çıkanlar, muhalefete hakaretler yağdıranlar ihanet kalkışmalarına, bölünme provalarına seyirci kalıyor.”

HARAMZEDE DÜZENE BOYUN EĞMEYECEĞİZ
Sözlü, konuşmasını şu mesajla bitirdi:
“Ama biz, bu memleket için canıyla, kanıyla bedel ödeyen bir milletiz. Bölücülük yapanlara, onlara yardım ve yataklık yapanlara, siyasi hamilik yapanlara müsaade etmeyeceğiz. İhanet ittifakına, haramzede düzene boyun eğmeyeceğiz. Milli iradeyi masalarda ihanet şebekelerine peşkeş çekenlere, milli iradeyi ayakkabı kutularında dolar istifi yapanlara, yatlara, katlara tahvil edenlere bu millet ‘Artık yeter’ diyecektir. Dolayısıyla 30 Mart seçimleri, kardeşliğin devamı, devletimizin bekası, talan ve soygun düzeninin son bulması, milli bütünlüğün ve huzurun tesisi için hayati öneme sahiptir. 30 Mart seçimleri bu yüzden hepimiz için şeref, haysiyet meselesi haline gelmiştir”

Gezilerde Muharrem Varlı, Fatin Özdemir ve Ali Duru da vatandaşlara hitaben birer konuşma yaptılar.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.