Yücel’e Rozet Yetmiyor

alanya-2Bugüne kadar çok sayıda kişiyi partiye katan MHP Adayı Yücel, dün Mahmutlar’da 250 kişiye rozet taktı. Katılımlarla daha da güçlendiklerini söyleyen Yücel, “Gözlerinizdeki ışık ve coşku 30 Mart’ın bir provası gibi” diyerek teşekkür etti.

250 KİŞİYE ROZET TAKTI
Seçim çalışmaları kapsamında Mahmutlar beldesinde seçmenlerle bir araya gelen MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, partiye katılan 250 kişiye rozetlerini taktı. Katılım töreninde iki katlı seçim ofisini dolduran vatandaşlar salona sığmadı. İlçe Başkanı Cafer Uyar, belde başkanı ve meclis üyesi adayı Hasan Basar’a atıfta bulunarak daha büyük bir ofis tutmasını önerdi. 50 yıldır CHP’de siyaset yaptıklarını belirten Uğurkutu Ailesi “Bundan sonra MHP ve Başkan Adayımız Yücel için çalışacağız” dedi. Törende Merhum Derviş Ali Uğurkutu’nun 75 yaşındaki eşi Arife Uğurkutu’ya rozetini Yücel taktı.

alanya-3‘ÖZ ÇOCUĞUM GİBİ SEVERİM’
Katılımcılar iki katlı seçim ofisini tamamen doldururken rozet takma töreni iki saate yakın sürdü. 50 yıldır CHP’de siyaset yaptıklarını söyleyen Uğurkutu Ailesi’nden 75 yaşındaki Arife Uğurkutu “Adem Başkanımızı kendi öz çocuklarım gibi seviyorum. Rahmetli eşim de biz de uzun yıllar CHP’de idik. Ama bugün MHP’de olmaktan mutluyuz.” dedi

ROZET TAKMA İKİ SAAT SÜRDÜ
Yücel’i tebrik eden Arife Uğurkutu, “Adem Başkanımızı kendi öz çocuklarım gibi seviyorum. Rahmetli eşim de biz de uzun yıllar CHP’de idik. Ama bugün MHP’de olmaktan mutluyuz” dedi. Yeni katılanlara rozetlerini Başkan Adayı Yücel, İlçe Başkanı Uyar, Meclis Üyesi Adayları Kerim Aydoğan, Melike Nazifoğlu ve Mustafa Tuna takmaya devam etti. Rozet takma töreni kalabalık nedeni ile yaklaşık 2 saat sürdü. Mahmutlar’da yeni katılımlarla daha da güçlendiklerini söyleyen Yücel, “Bize gösterdiği ilgi ve teveccühten dolayı Mahmutlar halkına minnettarım” dedi. “Şimdi birlik olma zamanı” diyerek konuşmasına devam eden Yücel, “30 Mart öncesi her kesimden gelen bu destekler bizleri mutlu ediyor. Yola çıktığımız günden bu yana en mutlu günlerimden birisini daha yaşıyorum” diye konuştu.

‘GÖREVE DEĞİL HİZMETE TALİBİZ’
Yücel, “Gözlerinizdeki ışık ve coşku 30 Mart’ın bir provası gibi. Tek yaşama sevincim Alanya halkını mutlu etmek. Hizmete ve büyük Alanya için bizlere inanan bu çoğunluğun tek hedefi hizmet. Biz de bu hizmeti sizlere getireceğiz. Gösterilen bu sevgi seli karşısında bize de gece gündüz çalışıp hizmet üretmek düşer. Yeni katılan arkadaşlarıma hoş geldiniz der sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi. Törenin ardından bir açıklama yapan partililer, “Biz MHP’ye bir göreve talip olmak ya da bir beklenti içinde bulunmak için geçmedik. Başkan Adayımız Adem Murat Yücel ve MHP’ye bu dönem inandığımız ve güvendiğimiz için katıldık. Biz MHP’de göreve değil hizmete talibiz. MHP çatısı altında olmaktan ise mutluyuz” dediler.

‘İçiniz rahat olsun’
MHP Adayı Yücel ekibi ile birlikte Konaklı ve Payallar hal esnafı ile Oba’da Pazar esnafını ziyaret etti. Esnafların sıkıntılarını dinleyen Yücel, “İşgaliye ücretleri ile ilgili çalışmalarımız var. Pazarcı esnafımızın içi rahat olsun” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.