Paksoy: “Hani Sen Su Baskını İçin Önlem Almıştın”

elbistan-kMHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy Karaelbistan’dan, MHP Elbistan seçim bürosuna gelen çok sayıda vatandaşa seslendi. Paksoy konuşmasında: “Gazetelerde bundan yaklaşık bir sene önce bir demeç verilmiş. ‘Elbistan’mız artık sel ve su felaketine maruz kalmayacak’ demiş. Yani bir sene önce ‘ben Elbistan’da sel ve su problemini hallettim’ demiş. Dün sanayinin hali ne oldu? Su baskını oldu değil mi? Hani sen su baskını için önlem almıştın” dedi.

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) katılımlar devam ediyor. Karaelbistan Beldesi’nden uzun bir araç konvoyu ile MHP Elbistan seçim bürosuna gelen çok sayıda vatandaş MHP’ye katıldı.

Karaelbistan’dan uzun bir araç konvoyu ile seçim bürosu önüne gelerek MHP’ye katılan vatandaşlara seslenen MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, şunları söyledi:
“Elbistan’ımız dün sel felaketi geçirdi. Bu sel felaketinin tabi nedenleri var. Bir köprü yaptılar. Biz Elbistan Belediyesi böyle bir köprü yapamaz dedik. Mahalleyi sel bastı. Şöyle bir gazeteleri karıştırdım. Gazetelerde bundan yaklaşık bir sene önce bir demeç verilmiş. ‘Elbistan’ımız artık sel ve su felaketine maruz kalmayacak’ demiş. Yani bir sene önce ‘ben Elbistan’da sel ve su problemini hallettim’ demiş. Dün sanayinin hali ne oldu? Su baskını oldu değil mi? Hani sen su baskını için önlem almıştın. Herşeyi yalan. Sekili civarına Esentepe’ye bağlı bir köprü yaptın. Köprüyü neyle yaptı biliyor musunuz? TKİ’ye giden su borularıyla yaptı. Bu beceriksiz, Elbistan’a hizmet etmeyen kişiler için biz geliyoruz dedik ve aday olduk. Onun bugün istifa etmesi gerekirdi. Bu sanayi esnafını perişan ettiği için, Esentepe halkını perişan ettiği için, yalan söylediği için istifa etmesi gerekirdi.

Bunları Makedonya’ya kadar kovalayacağız. Çıkıp Makedonya’yı açıklaması lazım. Onda da yalan söylüyor, ‘türbe ziyaretine gittim’ diyor. Çıkıyor diyor ki ‘ben kul hakkı yemiyorum’ Kul hakkı yemek illa belediyeden rant götürmek değildir. Kul hakkına her şey girer. Belediyede işe gelmeden maaş alan var mı? O maaşta sizin hakkınız yok mu? İstifa etsin o zaman. Kul hakkı yedi, oydan bahsediyor. Çöpte çalışan bir işçi Elbistan Belediyesi’nden asgari ücret alıyor. Yan gelip yatıp, ayak ayak üstüne atan bir başkan danışmanı 4 milyar maaş alıyor. Bu da kul hakkına girmiyor mu? Biz diyoruz ki geldiğimiz zaman bu adaletsizliği bitireceğiz. Alacağımız işçileri sendikalı yapacağız. Sendikalı işçi yaptığımız zaman herkesin hakkı eşit olur. Hepsi aynı eşit ücret karşılığında çalışır. Orada da kul hakkı yiyor mu?
Bugün Karaelbistanlılar seçim büromuzu şereflendirmişler. Karaelbistan’ın yanımda ayır bir özelliği var. Hizmette de Elbistan’da ayrıcalığınız var. Karaelbistan’ın sorunlarını yakında biliyorum. O konuda içiniz müsterih olsun. Seçim büromuzu şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.