Yücel, belediye başkanı olacak

yucel-belediye-baskani-olacakPartisinin seçim çalışmalarına katılmak için ilçeye gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in seçim ofisinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Antalya’da ve Alanya’da MHP’ye gösterilen ilginin kendisini memnun ettiğini belirten Vural, “Yücel Alanya Belediye Başkanı olacak ve halka hizmet edecektir” dedi. Ak Parti Antalya BŞB Başkan Adayı Menderes Türel’in ilçe ziyaretinde ‘Alanya ve Antalya’yı uçuracak projelerimiz var’ açıklamasını medyadan takip ettiğini belirten Vural, “Siz Alanya ve Antalya’nın kanatlarını kırdınız, nasıl uçuracaksınız” diye sordu.

‘ANTALYA’YA NANKÖR DEMİŞTİ’
Erdoğan’ın hafta sonu Antalya’ya yapacağı ziyarete ilişkin de konuşan Vural “Sayın Erdoğan, Antalya’da ne söyleyecek merak ediyorum. 2009 seçimleri sonrası Antalya için söylediği nankör sözünden dolayı özür dileyecek mi, merak ediyorum” diye konuştu. Vural’ın gündeminde yolsuzluk ve rüşvet soruşturması da vardı. Meclis başkanını fezlekeler için meclisi acil toplantıya çağır daveti yapan Vural, “Kim ne çalmış, ne yapmış millet görsün” dedi. Erdoğan’ın ses kayıtları montaj sözü için “Demek ki konuşma var. Montaj olsa ne olacak” diyen Vural, Erdoğan için ‘eli uzun adam’ benzetmesi yaptı. Vural “Bu ülkede paralel bir yapı aranıyorsa Güneydoğu’ya bakmak yeterli” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.