Ceyhan ses verdi “Biz varız” dedi

24 martCeyhan’da 50 bin kişilik coşkulu kalabalıkla yer yerinden oynadı, Ceyhanlılar MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ve Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Duru’ya güçlü destek verdi.

ADANA – Ceyhan’da yaklaşık 50 bin kişilik coşkulu kalabalık MHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ve Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Duru’ya destek vererek seçime saatler kala safları kalın çizgilerle netleştirdi.

GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ
Ceyhan’da Gökhan Özen, Kadir Somer’in sahne aldığı “Bahar Konseri”, Ceyhan’da büyük bir gücü olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin gövde gösterisine dönüştü. Coşku ve heyecanın zirve yaptığı etkinlikte on binler Hüseyin Sözlü ve Ali Duru’ya destek verdi.

SÖZLÜ’DEN CEYHANLILARA TEŞEKKÜR
Namık Kemal Mahallesindeki konser şehitlere saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, kendisine verilen destek için Ceyhanlılara teşekkür etti. Adana için gerek kamuoyunda gerekse bilimsel araştırmalarda seçim sonucunun şimdiden konuşulduğunu belirten Sözlü “Şimdi ise Cenab-ı Allah’ın izni, siz değerli vatandaşlarımızın desteğiyle hizmetin daha güzellerini yapmak için geliyoruz” dedi.

KÜLTÜR SİTESİ 12 YILDIR ÖYLE DURUYOR
“Ceyhanlı bir evladınız olarak, bizleri Adana Büyükşehir’e götürecek olan siz değerli hemşerilerime vefa borcumu ödemek istiyorum. Ceyhan’ın ömrünü tamamlamış olan su hattını dünyanın en kaliteli borularıyla yeniledik. Birileri hala Ceyhan’da su problemi var diye su üzerinden siyaset yapıyor. Buraya Kültür Bakanı geldi. Kültür Bakanı halkı yanıltacağına atıl haldeki Kültür Sitesi’ni bitirsin. 12 yıldır öyle duruyor. Bunlar ancak ‘yapacağız edeceğiz’ derler ama yapmazlar. Oysa Biz Ceyhanlılara ne söz vermişsek onları gerçekleştirdik” dedi.

DURU: CEYHAN’IN ÖNÜ AÇILACAK
MHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Duru ise büyük ve coşkulu kalabalığa hitaben “Ceyhan burada kararını vermiş, hizmet devam etsin diyor. İnşallah Adana’da Hüseyin Başkanım, Ceyhan’da biz ele ele vererek Ceyhan’a ne geriyorsa yapacağız” şeklinde konuştu. Daha sonra Ali Duru, Ceyhan’a yaptıkları hizmetlerden dolayı MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözü’ye plaket takdim etti.

Ünlü sanatçı Gökhan Özen ve Çukurova’nın yetiştirdiği güçlü ses Kadir Somer, iki saat sahnede kaldılar. Alana sığmayan Ceyhanlı vatandaşlar Sözlü ve Duru’ya destek verirken sanatçılara da eşlik ettiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.