MHP ve Sözlü’ye büyük destek


24 mart katilim 2– BBP Büyükşehir, Seyhan, Pozantı Belediye Başkan Adayları ile bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Türkoğlu MHP’ye katılarak Sözlü’ye destek verdiler.

– BBP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin, “Haksızlığa, yolsuzluğa, arsızlığa dik duran MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı yiğit adam Hüseyin Sözlü’nün yanında yer aldığımız şahsım ve dava arkadaşlarım adına kamuoyuna duyururuz” dedi.

– Bağımsız aday Türkoğlu, “Şahsıma destek veren ve oylarını bana verecek olan değerli hemşerilerime oylarını MHP’ye ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü’ye vermelerini istiyorum” dedi.

ADANA- Büyük Birlik Partisi (BBP) Adana Büyükşehir, Seyhan, Pozantı Belediye Başkan Adayları partilerinden istifa ederek Sözlü’ye destek verirken, Adana Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Dr. Yasin Türkoğlu MHP’ye katılarak Sözlü’ye desteklerini ilan ettiler.

Hüseyin Sözlü’nün Ziyapaşa Bulvarında bulunan seçim iletişim merkezinde düzenlenen katılım töreninde konuşan BBP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin, “Haksızlığa, yolsuzluğa, arsızlığa dik duran MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yiğit adam Hüseyin Sözlü’nün yanında yer aldığımızı, şahsım ve dava arkadaşlarım adına kamuoyuna duyururuz” dedi.

Şahin, ayrıca, BBP’den istifa gerekçelerini anlattıktan sonra, ”Bu şartlar altında ülkeme ve halkımıza hizmet edemeyeceğimizi göz önünde bulundurarak istişaremiz sonucu dava arkadaşlarımızla birlikte BBP Adana İl Yönetiminden ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylığımızdan istifa ettiğimizi ve bundan sonraki siyasi hareketimizi MHP çatısı altında devam edeceğimize karar vermiş bulunmaktayız” dedi.

24 mart katilim 3BBP’DEN KATILAN İSİMLER
Konuşmalardan sonra BBP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin, BBP Seyhan Belediye Başkan Adayı Gani Gökmen, Pozantı Belediye Başkan Adayı Tuncer İncirci, Yüreğir Belediye Başkanı Veli Güzel, Yüreğir Belediyesi eski Başkan Adayı Ali Güzel, Kadın Kolları Başkanı Nafia Kartal, Alperen Ocakları Başkanı Aydoğan Aydoğan, Gençlik Kolları Başkanı Emrah Sarı ve Çukurova eski İlçe Başkanı Murat Aktaş.

BAĞIMSIZ ADAY YASİN TÜRKOĞLU DA MHP’DE
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Türkoğlu da Hüseyin Sözlü lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı. Türkoğlu, “Adana için hayati olan yerel seçimlerde MHP ve Başkan adayı Sayın Hüseyin Sözlü lehine adaylıktan çekilme kararı almış bulunmaktayım” dedi. Türkoğlu, “Şahsıma destek veren ve oylarını bana verecek olan değerli hemşerilerime oylarını MHP’ye ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü’ye vermelerini istiyorum” ifadesini kullandı.

YEREL İKTİDARIN İŞARETİ
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu da konuşmasında, MHP’ye katılımların uzun zamandır kartopu misali büyüyerek bir çığa dönüştüğünü, 30 Mart’ta da bu çığın Adana’da yerel iktidara işaret ettiğini söyledi ve katılımcılara teşekkür etti.
MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut ve MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan da birer konuşma yaparak, hem BBP’lilere hem de Yasin Türkoğlu’na teşekkür ettiler.

SÖZLÜ: MENAVİ DESTEK ÇOK ÖNEMLİ

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü de, “Bu katılımlar, sayısal bir ifadeden çok bize manevi bir değer ifade etmektedir. Hem Büyük Birlik Partisi’nden gelen yürekli arkadaşlarımızın, hem de Adana’da önemli saygıdeğer bir kitleye hitap eden Yasin Türkoğlu’nun verdiği desteği çok önemli buluyoruz. Bu seçkin insanların, hepsi birer ayrı kıymet olan değerli insanların güvenine layık olmak elbette çok önemli. İnşallah hayırlı neticeler alacağız ve inşallah mahcup olmayacağız” diye konuştu.

24 mart katilim 4

BÜYÜK AİLE YENİDEN BULUŞUR UMUDU
Sözlü, BBP’den yapılan katılıma ilişkin “Arkadaşlarımızın Rahmetli Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in kurmuş olduğu siyasi dava hareketi olan MHP saflarına katılıyor olması, büyük ailenin yeniden bir araya gelmesi, büyük önem arz etmektedir. Bu vesileyle yine rahmetli ülküdaşımız, gönüldaşımız Muhsin Yazıcığolu Beyefendiyi de burada rahmetle yad ediyoruz; Ruhu şad olsun. Onun ölümünün üzerinde

ki şaibenin de katlanarak büyüyor olması, bu Hükümetin bu konuda verecek hesabı olduğunun yeterli delilidir. Bu vesileyle ifade etmek gerekirse, bu katılımı, Ankara’da sedalanacak, büyük bir ailenin yeniden bir araya gelmesi anlamında bir işaret fişeği olarak görüyor ve temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcıların yakalarına üç hilal rozeti takıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.