DOLMUŞÇULAR ZİHNİ ALDIRMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİ

ZİHNİ ALDIRMAZ: “DOLMUŞLAR TEK ÇATI ALTINDA TOPLANIRSA HEM GELİR ARTAR, HEM ŞEHİR TRAFİĞİ RAHATLAR.”

CEMALPAŞA DOLMUŞÇULARI TOPLU TAŞIMA KOOPERATİFİ YÖNETİMİ, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ ZİHNİ ALDIRMAZ’A, 3 BUÇUK YILDA YAPTIĞI HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU…

Cemalpaşa Dolmuşçuları Toplu Taşıma Kooperatifi Başkanı Bekir Sonat ve yönetim kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti. Zihni Aldırmaz’ın gerek Adana içinde, gerekse köy yollarını asfaltlayarak kendilerine çok önemli bir hizmet vermiş olduğunu belirten Bekir Sonat, “3 buçuk yılda çok güzel hizmet verdiniz. Duraklarımızın düzenlenmesi, üyelerimizin köylerine verdiğiniz hizmet, İbo Osman Caddesi ve Turgut Özal Bulvarı’nın asfaltlanması bizim kullandığımız güzergahlar açısından çok önemliydi. Size teşekkür etmek ve minnettarlıklarımızı bildirmek için bugün ziyaretinize geldik” dedi.

TEK ÇATI TEK ÇÖZÜM

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da , “Adana’nın yolları baştan” sloganıyla uzun süredir yoğun bir şekilde asfalt hizmeti verdiklerini ifade ederek, modernleştirilen, kapasitesi artırılan şantiyeler ve yenilenen araçlarla asfalt hizmetini çok daha çağdaş ve hızlı bir şekilde verdiklerini kaydetti.

Süleyman Demirel Bulvarı’nın da asfaltlama programında yer aldığını vurgulayan Zihni Aldırmaz, şöyle devam etti: “3 buçuk yılda çok yoğun çalıştık ve çalışıyoruz. 1 günde 1 aylık çalışıyoruz.”

Adana’da toplu taşımacılık yapan kooperatiflerle ilgili olarak, tek çatı altında toplanılmasının en iyi çözüm olacağını defalarca dile getirdiğini anlatan Zihni Aldırmaz, “Tek çatı altında toplanıldığında yakıttan, şoförden tasarruf edilir ve üstelik gelir artar. Şehir trafiği de rahatlar. Bu konuda mutlaka somut adımlar atılmalı” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.