Paksoy, odun ambarı esnafını ziyaret etti

p-kMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, esnaf ziyaretleri kapsamında odun ambarı esnafını ziyaret etti.

Belediye Başkan Adayı Paksoy, odun ambarı esnafının sıkıntılarını çok iyi bildiğini ve göreve geldiği zaman sorunları hep birlikte çözeceklerini söyledi.

Odun ambarı esnafının sıkıntılarını dinleyen Paksoy, esnafın en büyük sıkıntısının altyapı sorunu ve yol sıkıntısı olduğunu belirterek, “Tüm esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, pazar esnafının, sanayi esnafının, burada olan siz odun ambarı esnafının sorunlarını çok iyi biliyoruz. İnşallah göreve geldiğimizde halkımızla birlik beraberlik içerisinde esnafımızın biriken sorunlarını çözeceğiz” dedi.

Esnaflar, ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Abdullah Paksoy’a seçimlerde başarı dileklerinde bulundular.