BU OYUNU ÇOCUKLAR ÇOK SEVECEK

erkenAlanya Belediyespor Klubü Başkanı Mehmet Erken, Belediyespor Tiyatro Kulübü tarafından yarın Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan ‘Pamuk Prenses, Kötü Kraliçe ve Bir sürü Cüce’ adlı oyuna herkesi davet etti.

Alanya Belediyespor Tiyatro Kulübü etkinliklerine devam ediyor. Belediyespor Tiyatro Kulübü üyeleri yarın akşam 19.00’da Kültür Merkezi’nde Pamuk Prenses, Kötü Kraliçe ve Bir sürü Cüce adlı oyunu sergileyecek. Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, yazarlığını ve yönetmenliğini Nilbanu Engindeniz’in yaptığı ‘Pamuk Prenses, Kötü Kraliçe ve Bir sürü Cüce’ adlı oyuna herkesi davet etti. Belediyespor Başkanı Erken, özellikle çocukların beğenerek izleyeceği bu oyunun ücretsiz olarak sahneleneceğini de belirtti.