Erdemli Belediyesi yıldönümüne hazırlanıyor

Erdemli Belediyesi her yıl gerçekleştirdiği, yıldönümü etkinliklerini bu yıl da yapacağını açıkladı. Erdemli’de son dört yıl içerisinde yaptıkları hizmetleri anlatacaklarını kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, Basın Mensuplarıyla ve vatandaşlarla buluşup, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vereceklerini söyledi.

Nisan ayının ilk haftasında gerçekleştirecekleri toplantıda, Erdemli Belediyesi olarak son 4 yılda ne gibi hizmetlerde bulunduklarını, neler yaptıklarını ve bundan sonra yapacaklarını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşlara hizmetler konusunda hesap vereceklerini kaydetti. Belediyenin son 4 yılda çok büyük hizmet atağı başlattığını ifade eden Tollu, birçok hizmet kaleminde ilkleri yaşattıklarını da belirtti.

Amaçlarının halkın belediye hizmetleri konusunda bilinçlenmesi olduğunun altını çizen Tollu, “Belediyemizin neler yaptığını ve bundan sonrası için neler yapacağını anlatacağız. Önümüzü göreceğiz. Halkımızla bunları paylaşacağız Eksikliklerimiz var ise, bunlardan ders çıkarıp düzelteceğiz. Öte yandan bundan sonra neler yapacaklarımızı vatandaşlarımıza aktaracağız. Bu çerçevede halkımızın da yapılmasını istediği hizmetleri dinleyip, programlayacağız. İlkemiz, Erdemli’de ortak aklı tesis etmek. Herkesin görüşünden faydalanıp, ona göre yol haritası çizeceğiz. Erdemli’yi Erdemli’liler olarak hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.