MHP ve Ülkü Ocakları, Muhsin Yazıcıoğlu’nu andı

1501758_603298799753921_1551278763_nMHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy ve Ülkü Ocakları, Büyük Birlik Partisi (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için anma programı düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy ve Ülkü Ocakları, Büyük Birlik Partisi (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için anma programı düzenledi.

Programa katılan partililere lokma tatlısı ikram eden Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılıç, merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle andıklarını söyledi.

Anma programı sonunda açıklama yapan Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, “Bilindiği üzere Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Türk siyasetine kazandırdıkları tartışılmaz. Elim bir olay sonrası hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki arkadaşlarını rahmetle anıyoruz” dedi.