Balalılardan Obaşı’na Destek

golbasiMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı Belediye Başkan Adayı ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Balalıların düzenledikleri gecede salonu dolduran vatandaşlarla kucaklaşıp, desteklerini aldı.

MHP Belediye Meclis üyesi adayları Ali Kuyrukçu ve İsa Ömercan’ın öncülüğünde Gölbaşı’nda ikamet eden Balalı vatandaşların organize ettiği Bahçeli Düğün Salonu’ndaki gecede, MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya da Başkan Yakup Odabaşı’na eşlik etti. Vatandaşlarla birlikte yemek yiyen Başkan Odabaşı, salondaki tüm masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla kucaklaştı. Konuşmasında “Biz Gölbaşı’nın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Yakup Odabaşı, salonu dolduran vatandaşlardan alkış aldı. Gecede vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden ve sevgiden dolayı mutlu olduğunu da belirten Odabaşı, “Desteklerinden dolayı Balalı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi

Odabaşı, “5 yıl boyunca pek çok zorluğu birlikte aşıp, Gölbaşımız’ı bu duruma getirdik. Bundan sonra da pek çok zorluğu aşarak yeni işler yapacağımıza inancımız sonsuzdur. 5 yıllık sürede bize destek oldunuz. Bundan sonra da sizin desteğiniz ve dualarımız sayesinde inşallah Gölbaşımız için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Odabaşı, yeni dönem için hazırladığı prestij projelerini de sinevizyon aracılığıyla anlattı. Başkan Odabaşı, şunları söyledi:
”Cazibe merkezi, yapmayı hedeflediğimiz Gölbaşımız için inşallah sizlerin desteği ile 31 Mart sabahından başlayıp, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bunun için hazırladığımız prestij projelerimiz hazır. İş ve alışveriş merkezi olarak planladığımız ve eski belediye binasının olduğu meydana yapacağımız modern binamız ile Gölbaşı’mızın değerini arttıracağız. Dar gelirli vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız. Her şeyi hazır durumda olan termal tesislerimizi inşallah yeni dönemde hizmete sokacağız. Bunları hep birlikte başaracağız.”

Başkan Odabaşı, konuşmasının sonunda gecenin düzenlenmesini sağlayan Meclis Üyesi adayları Ali Kuyrukçu ve İsa Ömercan’a da teşekkür etti.

Geceye katılan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’yı da vatandaşlar büyük bir coşkuyla karşıladı. Salonu dolduran vatandaşların kendisine olan ilgisinden memnun olduğunu belirten Karakaya, desteklerinden dolayı Balalılara teşekkür etti. “30 Mart sabahı sizlerin destekleri ile Ankara’nın yeni büyükşehir belediye başkanı bu kardeşiniz olacak” diyen Karakaya, 6 aydır sahada olduklarını ve alanların kendilerine kazanılacak seçimin sinyalini verdiğini ifade etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.