Yenimahalle Belediyesi’ne Ait 6 Taşınmazın Satışı Yapılacak

yenimahalle-belediyesi-ne-ait-6-tasinmazin-satisiAnkara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara’nın Yakacık, Alacaatlı ve Fevziye mevkiinde yer alan 6 taşınmazın satışını yapacak. Taşınmaz malların satışı 5 Aralık Perşembe günü yapılacak.

Ankara Yenimahalle Belediye’ne ait taşınmaz satışlarının ihale ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Ankara’nın Yakacık ve Alacaatlı mevkiinde yer alan taşınmazlar için muhammen bedel 176 bin 850 TL ile 489 bin 500 TL arasında değişirken, geçici teminat tutarı 5 bin 306 TL ile 14 bin 685 TL arasında olacak. İhale açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek. İhale 5 Aralık Perşembe günü saat 14.10’dan itibaren 5’er dakika arayla Yenimahalle Belediye Başkanlığı hizmet binasında toplanan encümen huzurunda yapılacak.

Taşınmazlara ait geniş ve teferruatlı bilgiyi içeren şartnameler her gün çalışma saatleri içerisinde Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Emlak Şubesinden görülüp 250 TL karşılığında temin edilebilecek. İhaleye katılabilmek için; İhalesine iştirak edilecek taşınmazın geçici teminat bedelini veya buna ilişkin yasada ön görülen teminat karşılıklarının en geç ihale günü saat 12.00’ye kadar Belediyenin ilgili veznesine yatırılması gerekecek. İhaleden doğacak tüm masraflar alıcıya ait olacak.

-ALACAATLI VE FEVZİYE MEVKİİNDE YER ALAN 2 TAŞINMAZIN SATIŞI YAPILACAK-

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara’nın Alacaatlı ve Fevziye mevkiinde yer alan 2 taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle yapacak. Alacaatlı mevkiinde yer alan taşınmaz için muhammen bedel 4 milyon 278 bin 400 TL iken, Fevziye mevkiinde yer alan taşınmaz için muhammen bedel 2 milyon 858 bin 778 TL olacak. geçici teminat bedelleri ise Alacatlı’da 128 bin 352 TL iken, Fevziye mevkiinde 85 bin 764 TL olacak. İhale 5 Aralık Perşembe günü saat 14.00’de başlayıp 5’er dakikalık arayla Yenimahalle Belediye Başkanlığı hizmet binasında toplanan encümen huzurunda yapılacak.

-TAŞINMAZLARA AİT ŞARTNAME 250 TL KARŞILIĞINDA TEMİN EDİLEBİLECEK-

Taşınmazlara ait geniş ve teferruatlı bilgiyi içeren şartnameler her gün çalışma saatleri içerisinde Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Emlak Şubesinden görülüp 250TL karşılığında temin edilebilecek. İhaleye katılabilmek için; ilgililer şartnameye uygun hazırlayacakları tekliflerini, 5 Aralık Perşembe günü saat 12.00’ye kadar sıra numaralı alındılar karşılığında ihale komisyonu Başkanlığına vermeleri gerekecek. Teklifler ilanda belirtilen saate kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında ihale komisyonu başkanlığına verilecek. Alındı numarası zarfın üzerine yazılacak. Teklifler posta ile iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilecek. Bu takdirde dış zarfın üzerine ihale komisyonu başkanlığının adresi ile hangi ihaleye ait olduğu, isteklinin adı soyadı ile açık adresi alınacak. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak, gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilecek. Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınmayacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.