BAŞKAN KOCAMAZ: “SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRECEĞİZ”

33-1Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a; vatandaşların, partililerin ve sivil toplum örgütlerinin ziyaretleri devam ediyor.

İlk olarak MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay ve MHP Toroslar Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Temizyeniçeri’yi kabul eden Başkan Kocamaz, “Mersin’e barış, huzur ve kardeşliği hep birlikte getireceğiz.” dedi.

Daha sonra MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ve yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. Başkan Kocamaz, “Belediyenin kapısına hasret kalan vatandaşlarımıza artık kapımız sonuna kadar açık. Bu görevi başarmaya mecbur değil, mahkumuz.” dedi.

Böğrüeğri Köyü Muhtarı Emin Türer ve üyelerinin Başkan Kocamaz’ı ziyaretinin ardından,
Erdemli Belediye Başkanı Mükremin Tollu Başkan Kocamaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Tarsus Kent Konseyi Başkanı Ali Cerrahoğlu, ÇUMİTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Samsa Karamehmet, MHP MYK üyesi Erdem Karakoç, Sivaslılar Dernek Başkanı Rıza İbicek ve Ocak Eski Başkanı M.Ali Öztürk Başkan Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.

Son olarak Meclis Salonu’nda vatandaşları kabul eden Başkan Kocamaz, “Sizlerden aldığımız güçle, inşallah Mersin’de çok güzel hizmetler üreteceğiz. Mersin’i hak ettiği konuma kavuşturmak için gece-gündüz demeden, var gücümüzle çalışacağız. Çünkü Mersinliye bir söz verdik ve Allah’ın izniyle bu sözümüzü yerine getireceğiz.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.