GAZETECİLERDEN HÜSEYİN SÖZLÜ’YE ZİYARET

ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI CAFER ESENDEMİR VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ…

HATA YAPABİLECEĞİNİ VE ELEŞTİRİYİ DOĞAL KARŞILADIĞINI SÖYLEYEN HÜSEYİN SÖZLÜ, YEREL VE ULUSAL BASINI, GAZETECİLERİ ÇOK ÖNEMSEDİĞİNİ SÖYLEDİ..

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Hüseyin Sözlü’yü Ceyhan’dan bu yana tanıdıklarını söyleyen Cafer Esendemir, “Sizi Ceyhan’da belediye başkanlığı yaptığınız ilk dönemden bu yana tanıyoruz. Birlikte çalışmalarımız oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte çalışmalarımızı, birlikteliğimizi Adana için sürdüreceğiz. Sizinle birlikte bir takım projelere imza atmaya hazırız” dedi.

MEDYA DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURU

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de gerek yerel basını, gerek ulusal basını çok önemsediklerini ve demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olan basın kuruluşları ve gazetecilerle münasebetlerin, çağdaş demokrasilerde olduğu seviyede yaşanmasının Adana’ya yararlı olacağını ifade etti.

Bir kul ve fani olduğunu hatırlatan Hüseyin Sözlü, “Biz de hata yapabiliriz ve elbette eleştirilebiliriz. Basının beni eleştirme hakkı mevcut. Bunun aksini düşünmek demokratik düşüncelere aykırıdır. Ben Adana’yı seviyorum ve Adana için bütün enerjimle çalışacağım. Basın kuruluşlarının yaşam kaynağı olarak gördüğümüz özel günlerinin desteklenmesi, abone olunması ve reklam verilmesi gibi eylemler gerçekleştirirken Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’yle görüş alışverişimiz oluyor. Bu anlamda ÇGC’ye kayıtlı olunmasını elbette dikkate alıyoruz” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.