Büyükşehir Belediyesi’nin kapısını kıracağız

kocaeliMHP İzmit Adayı Ayhan Arpacı’nın tanıtım toplantısında konuşan Büyükşehir Adayı Saffet Sancaklı, “30 Mart’ta Büyükşehir Belediyesi’nin kapısını kırmaya geliyoruz. Çünkü belediye başkanı ile halk arasında kapı-duvar olmaz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit İlçe Teşkilatı, önceki gün İzmit Adayı Dr. Ayhan Arpacı’yı kamuoyuna ve partililerine tanıttı. Anıtpark’ta bulunan Ganita Kafe’deki toplantıya Büyükşehir Adayı Saffet Sancaklı, İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Ocak Başkanı İbrahim Özcan, Körfez Adayı Salih Şirin, Derince Adayı Halit Altuntaş, Dilovası Adayı Ayhan Akay, Kartepe Adayı olması beklenen Fatih Galyan ve partililer katıldı. Ayhan Arpacı’yı eşi Ayşegül, oğlu Atılay Nail ve kızı Aybüke Yağmur da yalnız bırakmadı. Toplantıda yapılan konuşmalarda partinin iddiası vurgulandı, “Biz de İzmit’i istiyoruz” denildi.

ÜNLÜ’DEN AĞIR İFADELER
İlk konuşmayı yapan İl Başkanı Aydın Ünlü, sert ifadeler kullanarak, “Yolsuzluk bunlarda, ihale fesatçılığı bunlarda, Türklük ile uğraşmak yine bunlarda. Bunlar bu yaptıklarının hesabını nasıl verecekler? Son 11 yılda ne yaptılar ki, bundan sonra ne yapacaklar?” dedi. İzmit Adayı Ayhan Arpacı da “İzmit’te heyecan oluşturmak, heyecan yaratmak ve daha iyi bir gelecek yaratmak için adayım. Eminim ki İzmit halkı kendisine efelik yapana oy atmayacaktır. En ufak bir işini yapmak için kendisini belediyenin kapısında günlerce, haftalarca bekletene oy atmayacaktır. İzmit halkı kendisine hizmet edene oy atacaktır. İzmit halkının seçimden önce başka konuşup başa gelince başka iş yapanlara cevap vereceği gün bugündür” diye konuştu.

DİN İSTİSMARI YAPIYORLAR
Arpacı’dan sonra söz alan Büyükşehir Adayı Saffet Sancaklı da oldukça sert bir konuşma yaparak, şunları söyledi: “31 Mart günü bu şehrin 11 yılını çalanları, bu şehri soyanları, din istismarı yapanları saltanat kayığına bindirip bu şehirden göndereceğiz. Bu kişilerin zaten şu anda etekleri tutuşmuş durumda. 125 günleri kaldı sadece. Bu şehir artık Ahmet Kayalarla Şivan Perwerlerle kol kola gezenlerden bıkmıştır.

O KAPIYI BALYOZLA KIRACAĞIZ
31 Mart sabahında saat 10.00’da Büyükşehir Belediyesi’ne gidiyoruz. Sakın kimseye randevu vermeyin. Giderken elimize bir balyoz alıp gidiyoruz.

Büyükşehir Belediyesi’nin kapısını kıracağız. Çünkü belediye başkanı ile halk arasında kapı, duvar olmaz. Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olduğunu bildiğim sayın Karaosmanoğlu’nu kendilerinin ortak olduğu Kocaeli TV’de moderatörlüğünü il müftüsünün yapacağı canlı yayında dini bir tartışma programına davet ediyorum.

GEL DİNİ KONUŞALIM SAYIN BAŞKAN
Çıkalım karşılıklı konuşalım, vatandaşımız da görsün kim dini bütün, kim istismarcılığı yapıyor. MHP hem İslam’ı hem de Türklüğü kendisine düstur edinmiş bir partidir. Benim de hayatımda duyduğum en güzel cümle ‘Ne mutlu Türküm diyene’ cümlesidir.”. MHP’liler, Saffet Sancaklı’nın konuşmasını dakikalarca alkışladı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.