Yücel’den Anneler Günü mesajı

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Anneler Günü’ne ilişkin bir basın bildirisi yayınladı.

Hayatımızın her alanında görev alan annelerimizin aynı zamanda sağlam toplumların da temelini hazırladığı ifade eden Başkan Yücel, “Eğitim ailede başlar ve anneler çocukların ilk öğretmenidir. Annelerimiz fedakâr, özverili ve kutsaldır. Çocuklarına ve ailesine hiç karşılık beklemeden kol kanat geren anneler, çocuklarına topluma karşı saygı ve hoşgörüyü aşılar. Sağlam karakterli ve şefkatle yetişen çocuklar toplumun aynasıdır. Annelerimize gösterilmesi gereken değer ve saygıya dikkat çekmek için peygamberimiz Hz. Muhammed de ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ demiştir. Annelerimizin bu değerli gününü kutluyor, tüm annelere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

RUSYA’DAN SÜRPRİZ ZİYARET
Öte yandan Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosluğu Konsolos Yardımcısı Alexey Shivanov, dün Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti. Konsolos Yardımcısı Shivanov Türkçe yaptığı konuşmasında, “Konsolosluğumuz adına tebrik ediyor, görevinizde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Belediye başkanlığınız döneminde Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesine destek olacağınıza inanıyorum” diye konuştu. Kestel Belediye Başkanlığı döneminde ilk kardeş şehir anlaşmasını Rusya’nın Dergaçi Saratov şehriyle yaptıklarını belirten Başkan Yücel de, “İki ülke adına çok güzel ilişkilerimiz ve dostluklarımız oldu. Dergaçi Saratov ile sürekli iletişim halindeyiz” dedi.