120 ENGELLİ DENİZLE BULUŞTU

Etimesgut Belediyesi, ‘Engellileri Denizle Buluşturma Projesi’ kapsamında bu yıl 120 engelli ve ailesini tatile gönderdi. Engelliler, Antalya’nın Alanya ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde tatil yapacaklar. Etimesgut’ta ikamet eden ve daha önceki yıllarda düzenlenen tatil organizasyonlarından yararlanmayan engellilerin yer aldığı kafile Alanya’ya ulaştı.

Engelli ve aileleri 5 gece 6 gün Alanya’da tatil yapacaklar. Tatilde engellileri dolu dolu bir tatil bekliyor. Birçok engelli yine ilk kez denize girmenin heyecanını yaşayacak. Aileler de engelli çocuklarının bu sevinçlerine ortak olacaklar. Otelde düzenlenecek çeşitli eğlence aktiviteleriyle engelliler unutulmaz anlar yaşayacaklar. Tekne gezileriyle renklenecek tatil, engellilerin moral ve motivasyonlarını artıracak.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, engellilerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak, moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla böyle bir proje gerçekleştirdiklerini söyledi. Proje kapsamında yılda iki kez engelli ve aileleri için tatil organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirten Demirel, “Engellileri Denizle Buluşturma Projemizde 5. yılı geride bırakıyoruz. Şu ana kadar bin 500 engelli ve ailemizi bu projeden yararlandırdık. Bu yılki tatile daha önce tatile gidemeyen engelli ve ailelerimiz katılıyor. İstiyoruz ki ilçemizde denize girmeyen, tatil yapmayan engellimiz ve yakını kalmasın” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.